News

Topshop slaat de plank volledig mis met absurde jeans

Topshop is zo’n merk waarmee zelfs de rijkste celebs nog worden gespot. In de rekken van Topshop hangen altijd de hipste kledingstukken. Soms iets té hip, misschien. Erg is grote ophef ontstaan over een nieuw kledingstuk dat Topshop heeft uitgebracht. We hate to say it, maar Topshop is toch echt een beetje doorgeslagen… 

Onder het mom van ‘fashion’ worden er soms absurde kledingstukken op de markt gebracht. Topshop lijkt toch echt een beetje te zijn doorgeslagen in de plastic-trend. Het bewijs? Nieuwe mom jeans die nu verkrijgbaar zijn in de winkel.

De nieuwe mom jeans hebben bij de knieën een groot gat, maar dat betekent niet dat je kou hoeft te lijden. Een groot stuk plastic bedekt jouw knieën. Ehm, ja. Handig tegen de regen, ofzo? 

De jeans hebben voor veel ophef gezorgd op social media. Veel mensen zijn geen fan van de ‘hippe’ jeans en schrikken vooral voor de prijs die je ervoor betaalt. De broek kost €90! Maar er zijn ook mensen die de futuristische jeans wel cool vinden. Wat vind jij? Kijk en oordeel zelf. 

Lees ook:

Beeld: iStock