News

YES: Dit tieneridool gaat in een musicalfilm à la Pitch Perfect spelen

Als je geen genoeg kunt krijgen van de nummers van Shawn Mendes, dan glijd je al helemaal van je stoel van dit nieuws. De singer-songwriter heeft een hoofdrol gescoord in een gloednieuwe musicalfilm. Een film die veel weg heeft van Pitch Perfect en La La Land. Lees verder voor meer details. 

Shawn schittert binnenkort op het grote doek! De hunk heeft zijn eerste grote acteerklus binnen gesleept. Hij zal de hoofdrol spelen in de musicalfilm Summer of Love. 

Er zijn nog niet veel details bekend gemaakt over de nieuwe films. Maar de naam van de film doet vermoeden dat de film plaatsvindt in de zomer van 1967, toen hippies demonstreerden tegen de Vietnam oorlog in San Francisco. Dat betekent Shawn waarschijnlijk een soldaat óf hippie zal spelen. 

Het is in ieder geval duidelijk dat de superster zal zingen en acteren. De liedjes zullen gezien het tijdperk een 60’s en 70’s vibe à la Jimi Hendrix, The Beatles en Janis Joplin hebben. Muziek waar wij Shawn helemaal in horen! Wanneer de musicalfilm precies verschijnt is nog niet duidelijk, maar we kunnen nu al niet wachten. 

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron