Beauty

Door deze producten zijn we klaar voor de zomer

Het weer deze maand is onvoorspelbaar. Sneeuw, zon, regen of hagel, het kan allemaal. De producten in deze editie van de Beautybox zijn daarom ook een beetje gek en niet iedereen krijgt hetzelfde. Kortom, je weet niet wat je kan verwachten. Toch laat de zon zich steeds meer zien en snakken wij naar mooi weer. So, let’s get ready for the summer!


♥ Voucher voor een Brazilian Wax behandeling bij Delete t.w.v. € 43,95
De lente komt eraan en dat betekent dat het zonnetje ons steeds meer zal gaan verblijden. Het moment om je body summer ready te maken en je winterjas weer op te bergen. Niet alleen je benen moeten weer worden ontdaan van hun vachtje, maar ook down under mag alles weer glad. Een voucher t.w.v. €43,95 voor een Brazilian Wax behandeling is daarom geen overbodige luxe. Daarnaast voorkomt de Smooth Touch sample ingegroeide haartjes en maakt het reeds ingegroeide haartjes weer vrij.


♥ Devoted Creations € 10,00
Wanneer jij je weer hebt ontdaan van je wintervachtje zijn je benen en de rest van je lichaam klaar voor een bruine tint. Wacht wel 24 uur met een bezoekje aan de zonnebank, want je huid moet nog even herstellen van de waxbehandeling. Met deze crèmes van Devoted Creations wordt je huid optimaal bruin en dat is toch wat we willen?! Naast deze zonnecrèmepjes zit er ook een lippenbalsem bij, zodat je gehele lichaam soepel en zacht blijft.


♥ Figs & Rouge – Mattifying Emulsion MT+ SHEER 20ml €20,00
Naast je body kan ook je gezicht wel wat extra verzorging gebruiken. Dit product kun je gebruiken om een glimhoofd zo veel mogelijk te beperken en een egale huid te creëren.

♥ Figs & Rouge –  Everbright Eye Cream 15ml €30,72
Vervolgens smeren we een heerlijke crème op ons gezicht die zorgt voor een verstevigende en liftende werking. En zo creëer je heel simpel een frisse blik.


♥ Beebee Cosmetics – Highlighter/concealer  €19,95
Iedereen droomt van een perfect, effen huidje. Door een beetje concealer te gebruiken op wat minder mooie plekjes kun je dit effect simpelweg creëren. In plaats van de concealer kan ook de highlighter in de box zitten. Een fijne highlighter laat je gezicht stralen en benadrukt al jouw highlights, letterlijk.

♥ Beebee Cosmetics – Eyeshadowstick € 18,95
Als finishing touch gebruiken we deze eyeshadowstick in een metallic rosé gouden tint. De oogschaduw is makkelijk te mengen, blijft goed zitten en droogt niet uit.

Wil jij ook de Beautybox bestellen? Klik dan hier.

Lees ook: 

Beeld: iStock