News

Gossip Girl(scene) week 10

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Louis Tomlinson belandt in de bak wegens vriendin, er is hoop voor Katy Perry en Orlando Bloom, Ed Sheeran heeft het bed gedeeld met Taylor Swifts vriendinnen en is dit Hollywood-koppel weer bij elkaar? 

Met Louis Tomlinson als vriendje hoef je je nooit zorgen te maken om je veiligheid. De One Direction-zanger liep met zijn vriendin Eleanor Calder over straat en werd achterna gezeten door de paparazzi. De fotografen waren erg opdringerig. Er ontstond een woordenwisseling tussen de zanger en een paar fotografen. Drie omstanders begonnen zijn vriendin lastig te vallen. Toen Louis dat doorhad, haalde hij keihard naar de omstanders die Eleanor lastig vielen. Louis werd voor zijn actie in de boeien geslagen. Inmiddels is hij weer op vrije voeten, maar hij moet wel voorkomen op 29 maart. 

 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Deze week werd bekend dat Scarlett Johansson gaat scheiden, kort nadat Katy Perry en Orlando Blooms break-up bekend werd gemaakt. De acteur zou ‘niet klaar zijn voor een serieuze relatie’. Toch is er geen bad blood in Hollywood. Integendeel! Volgens de laatste roddels is er nog hoop dat de twee weer bij elkaar komen! “Hij geeft heel veel om haar. Ze hebben beide een vrije geest,” zegt een bron. De voormalige lovebirds zouden elkaar nog regelmatig spreken. There is hope!

Eerlijk is eerlijk: Zayn heeft geen slechte move gemaakt om uit One Direction te stappen. De zanger heeft een succesvolle solocarrière met hits als Don’t Wanna Live Forever en Pillow Talk. Als je deze nummers ook zo goed vindt (hands up!) dan heb je geluk. Zayn kondigt met een subtiele hint een nieuwe single aan. “Klein voorproefje,” schreef Zayn op Twitter. “Er komt meer aan.” YASSS!

Laat versieren maar aan Ed Sheeran over. Althans, als we hem moeten geloven. De zanger onthult dat het achter de schermen wel héél gezellig was toen hij in 2013 op tour was met Taylor Swift. Ed vertelt in een interview dat hij heel wat vriendinnen van Taylor heeft versierd. “Ik was destijds de 22-jarige onbeholpen Britse jongen die ging touren met de grootste Amerikaanse artiest, die allemaal beroemde vriendinnen had. Het was erg gemakkelijk. Ik belandde regelmatig in situaties dat ik wakker werd, opkeek en dacht ‘hoe is dit gebeurd?'” aldus Ed. Kleín beetje opschepperig, als je het ons vraagt… 

 

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

We waren heartbroken toen we hoorden dat Brooklyn Beckham en Chloe Grace Moretz uit elkaar waren. De twee hadden hun relatie na jaren ein-de-lijk wereldkundig gemaakt en toen was het ineens over. Maar het lijkt erop dat de twee elkaar toch niet kunnen vergeten. Ze hebben beide een cryptische post op Instagram geplaatst. Misschien ligt het aan ons, maar het blonde haar op de foto van Brooklyn moét toch van Chloe zijn? To be continued… 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook:

Beeld: Getty Images