News

Vrouw droeg telefoon in haar bh en kreeg de schrik van haar leven

Geen zin om een tas mee te nemen? Hup, de telefoon in je bh en je bent ready to go. Een uitkomst als je een avondje gaat stappen. Dat vond Georgie Tufnail ook, totdat ze de schrik van haar leven kreeg. Na dit verhaal neem je toch echt liever een tas mee… 

Georgie vond het altijd een uitkomst om haar telefoon, een Samsung Galaxy S7, in haar bh te dragen. Maar een dag veranderde alles. “Ik had niks door, totdat ik thuis kwam,” zegt Georgie tegen de Amerikaanse Cosmopolitan. “Toen ik naar beneden keek zag ik een rechte lijn van vieze groene pus. Het was meteen duidelijk dat mijn telefoon daar had gezeten.”

De 31-jarige vrouw heeft een pijnlijke wond van een paar centimeter opgelopen doordat ze haar telefoon in haar bh droeg. In eerste instantie dacht ze dat de wond door de straling kwam, maar de dokters kwamen later tot de ontdekking dat het om een heftige brandwond gaat. Georgie heeft er nog steeds last van. 

“Ik wil mensen waarschuwen om hun telefoon niet in hun bh te dragen,” zegt Georgie. Ik weet dat veel mensen het doen omdat het makkelijk is, maar je moet oppassen. Mijn huid is er letterlijk door weg gebrand.” Hieronder zie je Georgie’s brandwond. 

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron