News

Vinny (22) onderging ruim 100 operaties om te lijken op een alien

Vinny Ohh heeft een opmerkelijke droom. Hij wil graag lijken op een alien. Om die droom werkelijkheid te laten worden gaat hij ver. Heel ver. De 22-jarige Vinny keerde niet alleen zijn spaarpot om voor ruim 100 operaties, maar wil binnenkort ook zijn genitaliën laten verwijderen. Vinny heeft er alles voor over om een genderneutrale alien te zijn…

Vinny uit Los Angeles is een opmerkelijke verschijning. Hij onderging meer dan 100 operaties om zoveel mogelijk op een alien te lijken. Hiervoor telde hij ruim 50.000 dollar neer. Hij begon op 17-jarige leeftijd met lipfillers, daarna volgden 12 wangimplantaten, vijf neuscorrecties, 35 laserbehandelingen en vijf botoxinjecties.

Om nog meer op een alien te lijken draagt hij zwarte contactlensen en verft hij zijn haar in felle kleuren. Vinny vindt het ook helemaal niet gek om met witte tape op zijn huid over straat te gaan. Dat maakt zijn alien-look helemaal af!

Er is nog een operatie die Vinny heel graag wil ondergaan. Omdat hij gelooft dat aliens geen geslacht hebben, laat hij binnenkort zijn genitaliën verwijderen. “Ik wil hybride zijn. Geen man of vrouw. Ik zou niet weten waarom ik niet niets zou kunnen hebben, daar beneden,” zegt hij. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron

Must reads 👀