Lifestyle

Woehoeee: jij kunt de nieuwe dj of vlogger van Qmusic worden!

Harry Styles begon in een bakkerij en Taylor Swift als kerstbomencontroleur (ja, echt!). En kijk waar ze nu zijn! Je verwacht het misschien niet, maar zoiets zou jou ook kunnen overkomen. Sneller dan je denkt, want Qmusic is op zoek naar nieuw talent! Geef je op voor Q-College en wie weet is dit wel de ultieme life changer voor jou! 

Ben jij een entertainment koningin: op de hoogte van al het entertainmentnieuws en kun je ook nog eens leuk vertellen? Ons favoriete radiostation is op zoek naar een multi-talent. Iemand die ervan droomt om radio-dj te worden, maar het ook leuk vindt om videocontent te maken. Geef je op en wie weet ziet jouw leven er binnenkort wel helemaal anders uit!

Q-college biedt jou de ultieme kans om door te breken. Het bewijs? Mattie Valk & Wietze de Jager, Stephan Bouwman, Kai Merckx, Joep Roelofsen, Erik van Roekel, Bas van Nimwegen, Hila Noorzai, Kimberley Dekker en Joost Swinkels zijn allemaal begonnen bij Q-college en werken nu bij Qmusic! Maar ook Marieke Elsinga (sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night) en Lars Boele (ochtend-dj van 100% NL) komen uit de kweekvijver van Q-college. Kijk mee naar Stephan en Wietze’s verhaal: 

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Inschrijven voor Q-college 2017 kan nog tot en met maandag 20 maart 2017. Klik hier om je in te schrijven. 

Lees ook: