Beauty

4 oogschaduw palettes waar je beautyhart sneller van gaat kloppen

Het is weer feest op Girlscene HQ! Met mooie merken die nog mooiere beautyproducten naar ons sturen lijkt het iedere dag wel kerst. Daarom is het wel zo leuk om eens te delen wat we zoal binnenkrijgen. Deze keer op het menu: oogschaduw palettes die zo leuk/mooi/bijzonder zijn dat je beautyjunkie-hart er waarschijnlijk sneller van gaat kloppen.1. Max Factor Masterpiece Nudes 04 Orchid Nudes
Prijs: €19,99
Kleuren: 8
Waar te koop: Kruidvat en Etos

Hé, dit is een bijzonder palet van Max Factor en daarom willen we het graag delen. Waar het merk het normaal bij neutrale en roze tinten houdt, wordt er nu eens geëxperimenteerd met een knallende paars oogschaduw, felblauw en zelfs olijfgroen. Opvallend! Leuk voor overdag, maar ook voor een avondlook.2. Only You Love Palette
Prijs: €10,95
Kleuren: 18
Waar te koop: ICI Paris XL

Ben je nog op zoek naar een betaalbaar palet? Dan is het merk Only You een aanrader. Zo krijg je in het Love Palette maar liefst 18 kleuren, waarvan er 12 als oogschaduw dienen, 2 highlighters en 4 blushes. De kleuren zijn draagbaar én verschillend, waardoor je er alle kanten mee op kunt gaan. Ideaal als je net begint met make-up en interesse hebt in oogschaduw!

dior oogschaduw
3. Dior 5 Couleurs 567 Adore
Prijs: €60,50
Kleuren: 5
Waar te koop: ICI Paris XL

Dit oogschaduwpalette is een stukje duurder, maar heeft wel erg mooie kleuren. Het is verkrijgbaar in twaalf verschillende varianten met stuk voor stuk erg mooie kleurcombinaties. De kleuren in het palette kun je perfect met elkaar combineren waardoor je een mooie diepte creëert.

Mac Diane Kendal
4. Mac Diane Kendal & Mac Kabuki Magic
Prijs: €40,50 & €39
Kleuren: 6 & 4
Waar te koop: Douglas

Diane Kendal
Deze Diane Kendal oogschaduw van MAC is in niet in poeder- maar in crèmevorm. Het palette heeft zes verschillende kleuren met elk een parelmoerglans. De oogschaduw dekt niet geheel waardoor je verschillende kleuren in laagjes kan aanbrengen.

Kabuki Magic
Een palette met vier zachte tinten: wit, goud, peach-roze en paars-bruin met een parelmoer finish. De poeder is makkelijk te blenden en zowel droog als nat te aan te brengen. Deze oogschaduw is verkrijgbaar in een parelmoer en matte variant. Het is maar net wat je mooi vindt en in welke stemming je bent!