News

Handig! Met deze truc krijg je altijd verse frietjes bij McDonald’s

De knapperige frietjes van McDonald’s zijn het beste wat je op een dag kunt eten, right?! Een grote burger, koude milkshake en lekkere knapperige frietjes… Yummie! Moeten ze natuurlijk wel lekker knapperig zijn, want van de slappe versie worden wij een stuk minder blij. Als je zeker wilt weten dat jij super verse frietjes op je dienblad krijgt, dan is er een truc die je kunt toepassen. Geniaal!

Zo krijg je verse frietjes bij McDonald’s

Niet dat de frietjes van McDonald’s niet vers zijn, maar zeg nou zelf: frietjes die nét uit de frituur komen zijn gewoon het lekkerst! Een McDonald’s fan heeft uitgevonden hoe je er altijd zeker van kan zijn dat jouw patatjes kakelvers zijn. 

De truc? Vraag om frietjes zónder zout. Friet wordt standaard met zout geserveerd. Als je vraagt om het zout achterwege te laten, moet er een nieuwe lading gebakken worden. “Je kan ook vragen om een verse portie en het kan zijn dat je geluk hebt. Dit geldt ook voor een Filet-O-Fish-bestelling zonder kaas,” zegt de McDonald’s fan op forum Quora. Voilà, een portie verse, knapperige en gloeiendhete friet op je dienblad! En wil je stiekem toch zoute frietjes, dan kun je er achteraf altijd nog wat zout overheen strooien. Er zijn (gratis) kleine zakjes zout bij de kassa verkrijgbaar. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron