News

PRIMEUR! Deze Nederlandse blogger komt met een eigen kledinglijn

Modeland heeft er heel snel een pareltje bij! Een bekende Nederlandse fashionblogger maakt eindelijk haar droom waar en brengt een eigen kledinglijn op de markt. Wat je kunt verwachten? Festival musthaves en gekke kleurencombinaties waar je blij van wordt. Girlscene mag als allereerste verklappen dat déze fashionblogger haar eigen collectie uitbrengt!

Vrolijke prints en gekke kleurencombinaties. Dat is wat fashion stylist, blogger en sinds kort ook vlogger Lizzy van der Ligt nog miste. Girlscene mag als allereerste verklappen dat Lizzy een eigen kledinglijn heeft ontworpen! 

De inspiratie voor haar eigen kledinglijn begon een paar jaar geleden, toen ze op 21-jarige leeftijd in Parijs woonde. Ze werd verliefd op de stad. Lizzy kende daar nog niet veel mensen, dus zat ze veel op terrassen om mensen te ontmoeten. Daar zag ze ineens een typisch Frans café: Le Cafe Noir. Ze droomde ervan om voor altijd in dé modestad te wonen en een eigen kledinglijn op te zetten. Nu is het eindelijk zover! Lizzy heeft haar eigen kledingklijn ontworpen onder de naam waar de droom is begonnen: Le Cafe Noir Studio. 

De collectie is klein maar fijn! Alles wat Lizzy zelf draagt tijdens de zomer zit erin: van festivaljurkjes en jumpsuits tot een chillbroek en bomberjack. Een collectie met vooral heel veel kleur, volgens Lizzy wordt er overal genoeg zwart verkocht! 

De items zijn vanaf maart 2017 verkrijgbaar op lecafenoirstudio.com. 

Lees ook: