News

Yay! Instagram komt met een gloednieuwe functie: Galleries

Instagram blijft vernieuwen! Soms zijn het kleine wijzigingen, bijvoorbeeld dat je de reacties kunt uitschakelen, maar dit keer verrast de app ons met een gloednieuwe functie. Instagram heeft het grote nieuws gisteren bekend gemaakt. Wat je precies kunt met de nieuwe functie ‘Galleries’? Je leest het hier.

Je bent op vakantie geweest en wilt je prachtige kiekjes op Instagram uploaden. Eén probleem: je moet de foto’s één voor één uploaden en vervuilt daarmee de feed van jouw volgers. Dat is nu verleden tijd! Instagram komt met ‘Galleries’. Deze gloednieuwe functie maakt het mogelijk dat je nu tien foto’s of video’s in één post kunt uploaden. Je kunt nu dus een eigen slideshow maken!

Een ‘Gallery’ maken is niet moeilijk. Je volgt dezelfde stappen op zoals je gewend bent, maar nu kun je meerdere foto’s of video’s selecteren. Je kunt de volgorde bepalen en je kunt er eenvoudig voor zorgen dat ze allemaal dezelfde filter krijgen. Let op: de ‘Gallery’ werkt alleen met vierkante foto’s en video’s. 

Hieronder zie je de eerste ‘Gallery’:

 

Een bericht gedeeld door Instagram (@instagram) op

Lees ook: 

Beeld: iStock