News

16-jarig meisje pleegt zelfmoord op school om hartverscheurende reden

Gisteren schreven we al een verschrikkelijk bericht over een tiener die zelfmoord heeft gepleegd, vandaag helaas weer. Dagmara Przybysz heeft afgelopen mei een einde aan haar jonge leven gemaakt op de school waar zich verschrikkelijke dingen afspeelde… 

Negen jaar geleden kwam Dagmara Przybysz met haar Poolse familie naar Engeland, in hoop op een beter leven. Voor Dagmara bleek dit helaas niet zo te zijn. Het meisje werd gepest op school, en niet zo’n beetje ook. De reden dat Dagmara het doelwit was van vreselijke pesterijen? Haar afkomst. Elke dag kreeg ze hatelijke opmerkingen naar haar hoofd geslingerd over haar Poolse nationaliteit. Niet alleen op school, maar ook online werd ze gepest.

Afgelopen mei was de maat vol voor Dagmara. Ze stapte uit het leven en besloot dit op de plek te doen die haar hiertoe heeft gezet. Dagmara werd levenloos gevonden in de wc van de school. Na haar dood sprak de politie met schoolgenoten. “We hebben bewijs gevonden dat er incidenten zijn geweest waarbij Dagmara werd gepest door een groep meiden. Ze is ook geduwd in de gang,” aldus de politie. 

Dagmara’s familie is kapot van haar dood en snapt niet hoe dit zo ver heeft kunnen komen. Ze hopen dat haar verhaal voorkomt dat dit nog meer tieners overkomt. 

View post on Twitter

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron