Beauty

Net binnen! Zó krijg je korting op MAC lipsticks

Waar maak je het gemiddelde meisje blij mee? Uhhhh, met een MAC lipstick! When in doubt, buy a MAC lipstick, duh. Maar er is één nadeel: hoewel de lipsticks prachtig zijn, zit er toch een flink prijskaartje aan. Je rekent toch (minstens!) €19,50 af. Gelukkig is er nu een manier om zo’n lipstick véél voordeliger te krijgen. Ja, het bestaat echt.

Bij MAC koop je nooit iets met korting, tenzij je in het bezit bent van een MAC Pro pas, maar dan moet je wel werkzaam zijn in de beauty industrie. En aangezien de meeste meiden dat niet zijn en dus de pas niet hebben is het gewoon een kwestie van ogen dicht doen bij het afrekenen en je pincode invoeren. Hoewel je er goede kwaliteit make-up voor terugkrijgt is het nog nét iets leuker als je het voor één keer wel met korting kunt kopen.


Maar hoe scoor je dan een MAC lipstick for less? Let dan goed op. Pak je agenda erbij en blok 23 februari tot en met 5 maart in je agenda, want dan geeft MAC maar liefst 20% korting als je twee lipsticks bestelt via maccosmetics.nl. Op de Girlscene redactie raken we een beetje in paniek, want er staan nog zoveel kleuren op ons wensenlijstje… Sowieso hebben we een back-up van Patisserie nodig en daarnaast staan Brave, Velvet Teddy en Please Me als favorieten genoteerd. Vergeet dus niet om je slag te slaan!

Lees ook:

Beeld: iStock