Lifestyle

Déze vlogger wil Holland’s Next Top Model presenteren

Voor liefhebbers van het modellenprogramma Holland’s Next Top Model staat een bijzonder seizoen te wachten. Niemand minder dan Fred van Leer én presentatrice Anouk Smulders hebben aangekondigd het programma te verlaten. Hoe moet dat nu verder? De opvolgster van Anouk lijkt al klaar te staan, want niemand minder dan de volgende vlogger neemt graag haar rol over.

Anouk was jaren hét gezicht van HNTM, maar dat tijdperk lijkt nu ten einde. Met het afscheid van haar als presentatrice en Fred als coach/jurylid/gangmaker lijkt het programma niet hetzelfde meer. Of wel? Niemand minder dan Anna Nooshin zou namelijk dólgraag het stokje van Anouk overnemen!

Online is Anna al jarenlang een begrip, maar op televisie is ze minder lang bezig. De vraag is dus niet of ze een televisieprogramma gaat presenteren, maar wanneer. Alleen… Is Anna na één seizoen HNTM al klaar voor iets groots als het presenteren en het dragen van het programma? Dat lijkt ze zelf nog niet helemaal te weten, maar who knows, ze laat er in ieder geval geen gras over groeien. HNTM presenteren is haar grootste droom en wie Anna een beetje kent van haar vlogs weet dat ze graag haar dromen vervult. 

Tijdens haar bezoek aan Carlo’s TV Café doet Anna een boekje open over de situatie. Carlo beweert dat er geruchten zijn en hij stelt meteen de directe vraag: wordt jij de volgende presentatrice van het programma? Daarop antwoordt ze dat ze geen idee heeft. Hm, weet ze het echt niet? Ze solliciteert in ieder geval wel openlijk voor de functie door te zeggen dat het haar ‘allergrootste droom is’ om te doen. “Ik zou het te gek vinden. Ik dacht er zelf nog aan en dacht: hoe fantastisch zou dat zijn?” To be continued…

Lees ook:

Beeld: Instagram