News

Tinder krijgt grote update en het verandert alles

Swipe je naar links of naar rechts? Tinder is perfect voor een avondje vermaak (met of zonder vriendinnen), maar ook om de ware liefde te vinden. De datingapp krijgt naar verluidt een grote update en als de geruchten echt waar zijn, dan zal Tinder volledig veranderen. Wil je weten wat er aan de hand is? Lees snel verder.

Tinder heeft Wheel overgenomen; een klein sociaal netwerk waar video’s gedeeld kunnen worden. Deze video’s lijken op de filmpjes die je maakt op Snapchat of Instagram Stories. De oprichters van dit netwerk zullen allemaal overstappen naar Tinder. 

De makers van Tinder hebben het netwerk natuurlijk niet voor niks overgenomen. Ze hebben in het verleden al aangegeven dat ze meer met video’s willen doen. Officieel heeft Tinder nog niet aangekondigd dat er een videofunctie komt, maar met deze nieuwe aankoop is het heel aannemelijk dat ze Wheel zullen integreren in Tinder. Tech-experts denken dat het in de nabije toekomst mogelijk is dat je korte video’s à la Snapchat naar je potentiële date kunt sturen!

Lees ook: 

Bron