Winnen

6 producten die je niet mag vergeten als je bij je vriendje gaat logeren + WIN

[AFGELOPEN]Sleepovers met film-marathons, zakken snoep en heel veel boy talk heb je vast weleens gehad. Maar een logeerpartij bij jouw vriendje is misschien nog (vrij) nieuw. Spannend! De krulspelden kun je in dit geval wel thuis laten, er komen heel andere dingen van pas. Met deze producten ben je perfect voorbereid en kun je bijvoorbeeld damage control doen als je de volgende dag wakker wordt met panda-ogen en een coupe de ravage ;-). Enne, aan het einde van het artikel geven we iets heel leuks weg… 

Condooms 
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: je gaat bij je vriendje slapen, niet bij een vriendin. Het eerste dat je in je tas moet stoppen zijn condooms. Want tja, je weet maar nooit! Dat betekent natuurlijk niet dat je sowieso iets met die condooms moet doen, integendeel. Gebruik de condooms alleen als je er 100% aan toe bent! Daarnaast moet je er nooit vanuit gaan dat hij wel condooms heeft. Laat het niet van hem afhangen! 

BB-cream
Jongens houden van natural ladies; grote kans dat hij jou het allermooist vindt als je geen make-up op hebt. Het is dus helemaal niet nodig om een grote beautycase mee te nemen. Toch kan het fijn zijn om BB-cream mee te nemen, voor als je later weer naar huis gaat en in de trein of bus moet zitten bijvoorbeeld. 

Mascara
‘s Ochtends meteen naar de badkamer sneaken om wat make-up op te doen en vervolgens te faken dat je zo wakker bent geworden, is meestal iets wat alleen in films gebeurt. Daarvoor hoef je geen mascara mee te nemen. Toch is het prettig om mascara mee te nemen, voor je eigen gevoel. Je wilt tenslotte niet dat mensen op straat meteen zien dat jij een nachtje wat minder hebt geslapen… ;-). 

Tandenborstel & tandpasta
Tja, dit is eigenlijk een no brainer. Als je uit logeren gaat, neem je altijd je eigen tandenborstel en een tube tandpasta mee. En als je jouw tandenborstel ‘per ongeluk’ vergeet mee naar huis te nemen dan is dat helemaal niet erg. Heb je meteen een reden om nog een keer te blijven slapen ;-). 

Douchegel
Grote kans dat hij ook wel douchegel heeft, maar toch is het fijn om jouw eigen douchegel mee te nemen. Geen betere start van de dag dan een frisse douche nemen en vervolgens lekker te ruiken. Bovendien zorgt de vertrouwde geur van jouw favoriete douchegel ervoor dat je je een beetje meer thuis voelt in het huis van jouw vriend. 

Deodorant
Eerlijk is eerlijk: je wilt wel een beetje fris ruiken als je bij je vriend slaapt. Een spuitje deo zorgt voor een instant fris gevoel. 

Goed nieuws! In samenwerking met Drogistplein.nl mogen wij een pakket t.w.v. €50 weggeven met de volgende producten: 

☆ Durex condooms: first things first.
☆ Garnier BB-cream: voor die snelle fix-up in de ochtend.
☆ Tandenborstel + tandpasta: voor een frisse ochtendadem.
☆ Douchegel van Treets: omdat je niet het risico wilt lopen om de hele dag naar ‘man’ te moeten ruiken omdat hij alleen een mannenvariant in de badkamer heeft staan.
☆ Odorex deodorant: fris & fruitig in een makkelijke mini meeneemvariant.
☆ Max Factor Mascara: voor die wakkere blik in de ochtend.

Dit moet je doen om te winnen:  
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook

Must reads 👀