Beauty

4 oogschaduw palettes waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had

Van sommige dingen kun je nu eenmaal nooit genoeg krijgen. Lipsticks bijvoorbeeld, maar laten we oogschaduw palettes niet vergeten. Als je Naked 1 hebt van Urban Decay, dan heb je waarschijnlijk ook 2 en 3 in huis. As you do. Tijd om je liefde voor oogschaduw nog verder te ontwikkelen, want Girlscene zet in dit artikel (nieuwe) musthave items voor je onder elkaar. Kijk maar mee.

Urban Decay Afterdark


Alleen al voor de verpakking zou je het Afterdark palette van Urban Decay willen hebben. Love it! Als je van warme tinten houdt past Afterdark trouwens ook goed in je straatje, want met de bovenste rij maak je in een handomdraai een prachtige ooglook. Supersonic is een geweldige cranberrykleur en met een beetje Sinful (goud) op het midden van je bewegende ooglook zie je er meteen stunning uit.

Kleuren: 10
Prijs: €50
Waar te koop: ICI Paris XL

NYX Love Contours All


Fan van NYX? Dan mag dit palette je niet ontgaan. Het is namelijk een ideaal doosje voor meiden die veel on the go zijn. Het is namelijk een eye én face sculpting palette in één. Daarnaast zijn er ook nog twee kleuren voor je wenkbrauwen (onderin), waardoor dit echt een allround product is. Handig! 

Kleuren: 15
Prijs: €24,25
Waar te koop: Douglas

Douglas Eyeshadow Palette


Aaaah, Douglas doet hier even een YSL. Ken je de beroemde palettes die qua vorm hetzelfde is ingedeeld? Dat vind je nu dus voor een fractie van de prijs bij Douglas, inclusief out of the box-kleuren. Met dit palette maak je prachtige koele ooglooks en als je door de cheap verpakking heen kijkt is het best een mooi product.

Kleuren: 5
Prijs: €12,95
Waar te koop: Douglas

Smashbox Cover Shot: Smoky Eye Palette


Smashbox staat vooral bekend om gezichtsproducten, maar oogschaduw palettes maken kunnen ze ook als de beste. Dit Smoky Eye kitje zou beter passen bij de feestmaanden, al maakt dat het niet minder prachtig. De kleuren knallen, sprankelen en zijn prima met elkaar te combineren. Hiermee maak je een goede smoky eye!

Kleuren: 8
Prijs: €29,50
Waar te koop: Douglas

 

Must reads 👀