Food

Yes! Hoe je alleen VANDAAG een gratis tweede Starbucks drankje krijgt

Ben je vandaag ook een stuk vrolijker wakker geworden? Het is tenslotte Valentijnsdag en wie weet krijg jij wel een roos van de persoon waar je een oogje op hebt… Of je neemt het heft in eigen handen en neemt je crush mee naar Starbucks, want vandaag krijg je een tweede drankje gratis. Lees er hier meer over, want van deze actie wil je vast gebruikmaken.

Valentijnsdag, we love you. Starbucks, we love you more. Ben je gek op de drankjes van Starbucks en kom je er het liefst iedere week? Dan hebben we fantastisch nieuws op deze dinsdag, want vandaag krijg je jouw tweede Starbucks drankje gratis. Kun je lekker met je date romantisch je drankje drinken.

Maar let op, je krijgt alléén een tweede Melted Hot Chocolate gratis. Dat is natuurlijk het meest Valentijnswaardige drankje op het menu van Starbucks, dus it makes sense dat ze juist voor dit drankje hebben gekozen voor deze actie. Hoe gaat het in z’n werk? Super simpel. Koop een Melted Hot Chocolate en je krijgt de tweede er gratis bij om te delen met je Valentijn! Als dat niet lief is, dan weten wij het ook niet meer.


Lees ook:

Beeld: Getty Images