Beauty

De perfecte producten voor wat extra me-time

Het is alweer februari en dat betekent: tijd voor een nieuwe Beautybox! Op deze koude en grauwe dagen mogen we onszelf wel wat meer verwennen en is het tijd voor wat extra ‘me-time’. Met de producten van deze maand maak je huid blij en laat je het stralen!  


♥ ROOS Cosmetics – the Rose Scrub 100 gram € 9,95
Op deze koude dagen draai jij je liever nog een paar keer om voordat jij je warme bed verlaat. Misschien maakt het idee van een heerlijke ochtendscrub het iets gemakkelijker? Deze The Rose scrub zorgt voor een heerlijke geur en maakt je huid soepel en zacht. Volgens Roos Cosmetics is het speciaal gemaakt voor babes en bestaat het onder andere uit koffie en gedroogde rozenblaadjes. 


♥ 7th Heaven – Hot Chocolate Mud Mask, White Chocolate Mud Mask en Strawberry Souffle € 1,89 per stuk
Naast je body kan je gezicht ook wel wat extra verzorging gebruiken, want het heeft veel te verduren met dit weer. Er zitten drie heerlijke gezichtmaskertjes van 7th Heaven in de box en vooral de zelfverhittende chocolade is perfect voor de winter! Hij wordt namelijk heerlijk warm. 


♥ LOOkX – Exclusive eyeliner Nr.12 Denimblue pearl € 17,95
Na je huid van top tot teen te hebben verzorgd kan het ook wel wat kleur gebruiken. Met deze Exclusive eyeliner Nr.12 Denim blue pearl creëer jij een zacht lijntje om je ogen.


♥ Golden Rose – Terracotta Glitter Eyeshadow € 11,95
Je maakt je ogen af met de Terracotta Glitter eyeshadow. Wij kregen hem in een rood-bruine kleur met paars-roze en zilveren tinten.


♥ LOOkX – Lipstick Nr.29 Apricot pearl+
Tot slot maken we de look af met de Apricot pearl+ lippenstift van LookX. Een lipstick op crèmebasis die een glanzende touch aan je lippen geeft. 

Wil jij ook de Beautybox bestellen? Klik dan hier.

Lees ook:

Beeld: iStock