Celebs

7 celebs die je een kijkje laten nemen in hun jaloersmakende kledingkast

Op de redactie zijn we allesbehalve nieuwsgierig. Ahum, nosy is our middle name. 😉 We willen altijd alles weten van iedereen, ook van de celebs. Met wie date Justin Bieber nu? En waarom zijn wij het niet? We spenderen meer tijd op Instagram dan dat gezond voor ons is #stalkers. Tijdens een van onze stalksessie kwamen wij deze jaloersmakende kledingkasten tegen en oh my…! Droom weg bij deze prachtige kledingkasten: van Shay Mitchell tot Whitney Port.

✰ SHAY MITCHELL ✰
Het einde van Pretty Little Liars is in zicht (boehoe), maar we weten zeker dat we nog heel veel gaan zien én horen van Shay. Naast acteren heeft ze namelijk ook een geweldige kledingstijl die we zo willen kopiëren. En hoe cute is haar hondje?!
 

✰ JAIME KING ✰
Terwijl wij onze dagen slijten in een studentenkamer van één bij één vierkante meter dromen we stiekem dat we een beetje meer lijken op Jaime King. Naast haar fabulous kledingkast heeft ze ook nog een het leukste kindje ever en ziet ze er altijd fantastisch uit. Maar wat wil je wanneer je best friends bent met Rachel Zoe. 😉
 

 

Een foto die door normancook is geplaatst op

✰ KALEY CUOCO ✰
De The Big Bang Theory-actrice is één van de best betaalde vrouwelijke actrices en dat geld investeert ze graag in… schoenen! Wij geven haar groot gelijk, wij zouden een moord doen voor zo’n prachtige collectie. Figuurlijk dan. Hoewel…
 

 

✰ PARIS HILTON ✰
We horen nu bijna niets meer over Ms. Hilton, maar naast haar vaders geld heeft ze zelf vroeger ook een flink fortuin verdiend met onder andere verschillende realityseries. Maar onze aandacht gaat meteen naar die schoenen… *zucht*. Konden we ons nog maar opgeven voor ‘My New BFF’.
 

 

✰ RACHEL ZOE ✰
Als dé stylist van de sterren kun je natuurlijk niet aankomen met één zielig kledingrek. Alles moet groot en veel zijn, ook de schoenencollectie van Rachel. O. M. G. Volgens mij kwijlen we een beetje…
 

✰ WHITNEY PORT ✰
Ex The Hills-ster en mommy to be heeft altijd al een geweldige kledingstijl gehad. Ondanks alle drama van Lauren en Heidi bleef Whitney altijd rust en kalm. Het verbaast ons dus niet dat haar kledingkast ook zo opgeruimd en netjes is.
 

✰ ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY ✰ 
Dat een Victoria’s Secret Angel zijn goed verdient, zien we aan de kast van Rosie Huntington-Whiteley (die Louis Vuitton koffers!). Wij zijn benieuwd of de babykamer net zo uitgebreid gaat worden. Kunnen we anders ook geadopteerd worden in dit gezin? 

Lees ook:

Bron, bron
Beeld: Getty Images