Winnen

Win: elke dag een vette prijs met de GIRLZ Countdown

[AFGELOPEN] Je kent het vast wel: je bent 24/7 online te vinden. Is het geen social media, dan zijn het wel alle blogs en websites die je graag bekijkt, maar soms is het ook heerlijk om een tijdschrift open te slaan. Altijd leuk als jouw favo magazine weer op de deurmat valt! Tijdschrift GIRLZ krijgt een flinke make-over en om dat te vieren, kun je elke dag een vette prijs winnen. Welke prijzen je precies kunt winnen, lees je hier. 

Op 7 maart is het zover: GIRLZ is in een nieuwe jasje gestoken en dan wordt de nieuwe look onthuld. Extra leuk is dat dit gepaard gaat met een toffe app, die gratis te downloaden is in de Play Store en Apple Store. Maar voor nu tellen we af naar het grote moment. Daarom geeft GIRLZ de komende dagen vette prijzen weg. 

Hoe doe je mee? 
Iedere dag wordt er een foto van de prijs op Facebook en Instagram geplaatst. Onder de foto staan instructies hoe je de prijs kunt winnen. De winnaar wordt de volgende ochtend al gekozen! Daarna komt er meteen een nieuwe winactie online. Doe je op beide kanalen mee, dan maak je extra veel kans!

Wat kun je winnen? 
GIRLZ geeft de onderstaande prijzen weg, maar de volgorde houden ze nog even geheim. Neem dus elke dag even een kijkje op Facebook en Instagram om te zien welke prijs je kunt winnen!
☆ My Jewellery horloge
☆ Essie nagellakpakket
☆ Jaarabonnement op GIRLZ
☆ MUA pakket
☆ Garnier huidverzorgingspakket
☆ Douglas verwenpakket
☆ Een week lang Happy Socks
☆ Mi-Pac set
☆ Een jaar lang roosvrij met Head & Shoulders
☆ Aussie pakket
☆ Smartphonehoesjes.nl cadeaubon + powerbank
☆ Gillette Venus pakket
☆ Garcia jacket
☆ Maybelline goodiebag

Nieuwe GIRLZ
We gaan nog niet veel verklappen over de nieuwe look van GIRLZ, maar we kunnen wel vast een tip van de sluier oplichten. Elke maand siert een nieuwe GIRLZboss de cover. Deze GIRLZboss is ook gastredacteur en bepaalt samen met de redactie de onderwerpen van het nummer. Voor het eerste nummer is de GIRLZboss Bibi Breijman! 

Lees ook:

*Dit is een advertorial