News

Vogue maakt gigantische Photoshop blunder met Gigi Hadid

Op de cover van de Amerikaanse Vogue staan: het is de grootste droom van veel topmodellen. Die droom komt komende maand voor maar liefst zeven modellen uit. Gigi Hadid en Kendall Jenner kunnen zich bij die lucky few rekenen. Maar dan hoop je wél dat je er op je best uitziet als je op de cover van het toonaangevende blad staat. Voor Gigi is dat helaas niet het geval… 

Sorry, Gigi. Een fotobewerker is iets té enthousiast aan de slag gegaan en heeft een behoorlijk grote fout gemaakt. De werknemer heeft de foto van de zeven topmodellen zo erg bewerkt, dat er niks meer van klopt. Wat er aan de hand is? Gigi’s arm is ineens wel héél lang. Zo lang, dat ze niet alleen Kendall maar ook model Ashley Graham kan omarmen. Oeps! 

Een Photoshop-foutje is snel gemaakt, maar als het om de cover gaat zou je denken dat de foto wel tientallen keren gecontroleerd is. Niet dus! De Photoshop-fail is niet alleen een domme fout, maar heeft ook voor behoorlijk wat ophef gezorgd in Amerika. Vogue wordt ervan beschuldigd plussize-model Ashley dunner te willen laten lijken. Daar moet Gigi’s extra lange arm voor zorgen, maar ook het feit dat zij als enige haar arm naar beneden heeft én als enige een zwart broekje aan heeft. 

Vogue heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. 

Lees ook: