News

Zo ziet Renesmee, het dochtertje van Edward en Bella uit Twilight, er nu uit

Zucht, weet je nog hoe verslingerd je was aan de Twilight-films? Lekker wegzwijmelen bij het romantische verhaal van Edward en Bella, zij hóren gewoon bij elkaar. Daarom was het extra fantastisch toen hun liefde werd bezegeld met de geboorte van een dochtertje. Renesmee was een super schattige meisje, maar dat is ze nu niet meer. De actrice die Renesmee speelde is all grown up!

Renesmee heet in het echt Mackenzie Foy. Toen ze werd gecast in Twilight als het dochtertje van Edward en Bella, was ze slechts 11 jaar oud. Het schattige meisje was dus al op zeer jonge leeftijd wereldwijd bekend! Het heeft haar acteercarrière veel goeds gedaan. Na de Twilight-films heeft Mackenzie een indrukwekkend cv opgebouwd met rollen in films als Interstellar en The Conjuring. 

Inmiddels is Mackenzie 19 jaar oud, wat betekent dat ze geen schattig meisje meer is. Het dochtertje van Edward en Bella is all grown up! Mackenzie timmert hard aan de weg als actrice, we weten zeker dat we meer zullen horen van dit talentje. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Beeld: Getty Images