Films & Series

Hoe gaat het nu met Adam en Eva?

Ver voordat Chuck en Blair bestonden, waren er Adam en Eva. De Zweedse kinderserie Adam & Eva was razend populair. De blonde krullenbol en de knappe jongen kwamen bij elkaar in de klas en vielen als een blok voor elkaar. Maar het was niet allemaal rozengeur en maneschijn. Hun relatie zorgde ook voor de nodige drama. Hoe gaat het nu, jaren later, met Adam en Eva? Hebben zij de ware liefde gevonden? Misschien wel bij elkaar? Girlscene zocht het voor je uit. 

Adam & Eva werd uitgezonden op Nederland 3 en was het ultieme liefdesverhaal. De Poolse Adam kwam in een nieuwe klas terecht. In het begin werd hij gepest om zijn Poolse achternaam, maar al gauw maakte hij een vriend: Alexander. Ook kwam hij bij zijn klasgenoot Eva terecht bij gitaarles. Al gauw bloeide er iets op tussen de twee scholieren, maar dat zorgde ook voor wat drama. Er werd geroddeld door klasgenoten over hun relatie, maar het werd al helemaal erg toen hun ouders ermee gingen bemoeien! De serie bestaat uit twee seizoenen van acht afleveringen en is in 1999 en 2000 opgenomen. Hoe ziet het leven van de toenmalige kindsterren er nu uit? 

Adam – Carl-Robert Kårell Holmer
Carl-Robert heeft na de kinderserie niet veel meer geacteerd. Wel bleef hij met film bezig. Hij is begonnen aan een filmopleiding in Zweden. Over Carl-Robert is er minder bekend dan over Ellen, omdat hij uit de media is gebleven. Wel weten we dat hij op dit moment in Stockholm woont, sinds 2015 als vastgoedadviseur werkt en nog vrijgezel is. 

Eva – Ellen Fjæstad 
Ellen kijkt met veel plezier terug op de Adam & Eva periode. Ze heeft het nooit als een probleem ervaren dat ze als jong meisje bekend was. “Mensen zijn altijd aardig tegen mij geweest,” zegt Ellen tegen de Zweedse website Nyheter24. Na de kinderserie heeft ze niet meer voor de camera geacteerd, maar wel als stemacteur gewerkt. Zo sprak ze de stem in van de Zweedse Kim Possible en Barbie in Toy Story 3. De blondine is sinds 2010 getrouwd en is moeder. Ellen werkt al jaren bij als persvoorlichter bij de filmmaatschappij Walt Disney Studios Motion Pictures/Buena Vista International.

Zo zien Adam en Eva er nu uit:

Lees ook: 

Bron, bron

Must reads 👀