Lifestyle

Deze dingen kun je beter niet doen als je wil dat hij je leuk vindt

Je bent verliefd en wil het liefst 24/7 bij hem zijn. Om te zorgen dat hij je leuk blijft vinden zijn er wel een aantal dingen die je zeker niet moet doen. Hij kan namelijk erg op je afknappen wanneer je bijvoorbeeld alleen maar over je ex praat of hem claimt. Let daarom op bepaalde dingen, zodat de romance tussen jullie in stand blijft. 

Te veel parfum
Voor meiden betekent een parfum vaak iets wat hen kenmerkt. Met een luchtje op voel je je vaak lekkerder. Toch is het belangrijk dat je niet het halve flesje op je lichaam spuit, want dat is iets waar jongens erg op afknappen. Het moet natuurlijk ook niet zo zijn dat anderen je op 10 meter afstand nog kunnen ruiken. Zorg voor een subtiele hoeveelheid ,waardoor je het alleen van dichtbij ruikt.

♥ Doen alsof je dom bent
Doe je niet dommer voor dan je bent. Dit klinkt misschien raar, want waarom zou je dat doen? Toch doen veel meiden dit. Je denkt dat het schattig is, maar het kan veel irritaties opwekken bij jongens. Hij houdt juist van een slimme meid die niet voor de kleinste dingen om zijn hulp vraagt. Vraag alleen zijn hulp als je het echt nodig hebt, want hij houdt van een sterke, onafhankelijke meid.

♥ Praten over je ex
Jij vindt het niet leuk als je vriend vertelt dat zijn ex wel van ei hield en dat zij af en toe wel hakken droeg, omdat hij dat zo sexy vindt. Alleen al bij het noemen van haar naam word jij al helemaal gek. Bij jongens is dit niet anders. Ze zullen het misschien niet zeggen, maar geloof ons: ze vinden dit verre van leuk.

Te makkelijk of moeilijk doen
Jongens houden van mysterieuze meiden, gooi daarom niet meteen je hele levensverhaal op tafel. Zorg ervoor dat je interessant voor hem blijft en hij steeds weer iets nieuws over je ontdekt. Misschien wordt het nu wat verwarrend, maar: playing hard to get is ook niet altijd het juiste middel om ervoor te zorgen dat een jongen je interessant vindt. Waarom laat je hem zo zweten als hij oprecht in je is geïnteresseerd? Laat het zien als je hem leuk vindt. Ga hem niet uittesten en speel geen spelletjes, want op deze manier stoot je hem af.

♥ Zijn keuzes maken
Jongens vinden het belangrijk dat je ze vrij laat in hun keuzes. Het is belangrijk voor ze om zich gerespecteerd te voelen. Hoe goed je het ook bedoelt, bepaal niet voor hem wat hij moet doen, want hierdoor krijgt hij het gevoel dat je hem niet respecteert.

♥ Alle tijd en aandacht vragen
Wanneer je smoorverliefd bent wil je het liefst altijd bij hem zijn. Dit is niet erg, want waarschijnlijk ervaart hij dit ook. De kans is groot dat hij in het begin van jullie relatie wat minder afspreekt met vrienden om meer bij jou te zijn, maar er komt een moment dat dit verandert. Hij realiseert dat hij zijn vrienden mist en vaker met ze wil chillen. Doe hier niet moeilijker over en respecteer dit. Jij bent immers niet de enige persoon in zijn leven. Wanneer je hem wat ruimte geeft merk je dat dit in je voordeel werkt. Doe je dit niet? Dan kan hij behoorlijk op je afknappen.

♥ Hem jaloers proberen te maken
Dit doen we allemaal weleens, maar pas ermee op want jaloezie kan veel kapot maken. Laat hem niet denken dat je hem niet meer leuk vindt of dat je iemand anders leuker vindt. Ondanks dat je het alleen maar doet om hem voor je te winnen duw je hem hiermee weg. Tot slot vind jij het toch ook niet leuk als hij met andere meisjes flirt?

♥ Meiden die niks aan hun uiterlijk doen
Het klinkt wat oppervlakkig, maar mannen vallen op verzorgde vrouwen. Je hoeft niet uren voor de spiegel te staan en je hoofd vol te smeren met make-up, want dat vinden ze juist weer onaantrekkelijk. Jongens houden van meiden die moeite voor hen doen om er leuk en verzorgd uit te zien. Natuurlijk kan het weleens voorkomen dat je in je kloffie bij hem langskomt, maar doe dit niet altijd. Op een gegeven moment heeft hij er genoeg van. Jongens zijn nou eenmaal visueel ingesteld.

Lees ook:

Beeld: Getty Images