News

Waarom je nooit (maar dan ook echt NOOIT) je oplader op de grond moet laten liggen

*Handen omhoog als je kamer op dit moment een grote rommel is* Tja, het Catfish-seizoen is gestart. Meisjes zien er tegenwoordig misschien wel heel verzorgd uit, achter een flawless uiterlijk en perfecte outfit schuilt vaak een mega rommelige kamer. Zo zijn we nu eenmaal en daar maken we ons op. Maar leer alsjeblieft één ding: zorg er in ieder geval voor dat er géén oplader (of ander object waar je niet op wil staan) tussen de rommel op de grond ligt. Laten we met z’n allen leren van Julia… Lees verder.

De Amerikaanse Julia is ook zo’n meisje dat van haar kamer een rommel maakt. Hé, die dingen gebeuren. Netflix kijken in bed is nu eenmaal véél leuker dan al je kleding (en wat er nog meer te vinden is) van de grond te rapen. Oh, en laten we popcorn eten niet vergeten. Maar dit is precies waar het fout ging: na het horen van de magnetron piep snelde Julia haar bed uit om direct die bak popcorn te kunnen halen. Niet veel later zat haar telefoonoplader vast (!) in haar voet… Je raadt het al: die lag tussen de rommel op de grond en dat had Julia even over het hoofd gezien.

Je zou denken dat je het uitschreeuwt van de pijn zodra zo’n oplader in je voet terechtkomt, maar Julia pakte het anders aan. In plaats van jammeren om haar moeder maakte ze een foto én plaatste ze het ook nog eens op Twitter. De foto is ook echt afschuwelijk om naar te kijken, dus je kunt je alleen maar voorstellen hoe verschrikkelijk het zou voelen. Bereid je dus voor, er staan hieronder schokkende foto’s.

*Spoiler: heftige beelden komen eraan!*

 

 

*Oké, als je nog steeds aan het scrollen bent moet je wel een daredevil zijn…*

 

 

*Bereid je voor:*

 

“Als je kamer zo rommelig is, moet je de consequenties accepteren…” Gelukkig hebben we andere opladers en stopcontacten in Nederland, maar je bent gewaarschuwd.

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images