Beauty

De bizarre reden waarom vloggers nu een condoom (!) om hun Beautyblender doen

Voor we ‘s ochtends naar Girlscene HQ vertrekken dab, dab, dabben we nog even erop los met onze Beautyblender. We willen natuurlijk wel dat onze make-up er flawless uitziet. Met de komst van de SiliSponge vragen we ons alleen af of we even vreemd moeten gaan en de Beautyblender moeten inwisselen voor dit siliconen tooltje, maar dat blijkt niet meer nodig. Vergeet de SiliSponge, als we beautyvloggers mogen geloven kun je ook een condoom gebruiken!

We schreven eerder al over de SiliSponge. Zou het de vervanger zijn van de traditionele make-up spons? Persoonlijk hebben we het nog niet getest, maar als echte beauty addicts kunnen we natuurlijk niet lang achterblijven. Toch lijkt het erop dat we de komende tijd trouw kunnen blijven aan de Beautyblender, want met een condoom om het roze ei zou je namelijk zó je spons upgraden!

Een condoom om je Beautyblender, dus. Hoe werkt zoiets? Nou ja, vrij simpel. Je haalt de condoom uit de verpakking, rolt ‘m alvast naar beneden om vervolgens het glijmiddel eraf te halen. Dat is trouwens een belangrijke stap: je wil geen glijmiddel op je gezicht. Stop vervolgens je Beautyblender erin en blend away. Omdat je foundation op een condoom aanbrengt en niet op de spons zuigt het ook nog eens minder product op. Een win-win situatie?!


Lees ook:

Beeld: iStock