News

Nederlands meisje lijkt zo op Taylor Swift dat je het verschil bijna niet ziet

Ze is Nederlands, enorm fan van Taylor Swift én lijkt ook nog eens op haar idool: Lotte is een échte Swiftie. Op haar 18e werd ze al wereldwijd bekend toen iedereen schreef over haar Tay look-a-like outfits en we snappen wel waarom… Lotte lijkt in die outfits namelijk echt ontzettend op de popster en zelfs Taylor reageerde dat ze even dacht dat ze naar zichzelf keek. Zie jij het verschil? Bekijk hier de foto’s.

Afgelopen zomer was een bijzonder moment voor de Nederlandse Lotte, want ineens schreven sites over haar die door miljoenen mensen worden gelezen. Ze verscheen op Seventeen en de Britse Metro door haar looks. En met looks bedoelen we niet alleen haar uiterlijk, maar ook de outfits die geïnspireerd zijn op Taylor Swift. Die maakt ze namelijk zelf na!

Haar eerste outfit maakte Lotte voor de Red Tour in Londen en sindsdien is ze obsessed. Met hulp van haar oma maakte ze de ene na de andere tour outfit, awardjurk en videoclip pakjes na. Niet alleen is het bijzonder dat ze deze Taylor looks in de kast heeft hangen, het is ook bijzonder dat ze in de kleding (en met de juiste pose) zoveel op Taylor lijkt dat de echte Taylor ook even het verschil niet zag.

 

It’s been one year since this happened. A life changing moment.

Een foto die is geplaatst door Lotte (@teatimetay13) op

Door een ziekte is het voor Lotte onmogelijk om langere tijden achter elkaar te staan. Het feit dat ze het voor elkaar krijgt om Taylor-waardige outfits te maken helpt haar zeker om beter met de situatie om te gaan. “Soms voelde ik me erg buitengesloten en nutteloos, maar dit voelt echt als een heel andere wereld. De kostuums geven me meer zelfvertrouwen en dat is niet omdat ik op Taylor wil lijken. Ik hou er gewoon van om ze te maken en ik voel me er fierce in.” Dat snappen we wel, want ze ziet er hartstikke goed uit in de kleding:

Taylor Swift
Niet van het echt te onderscheiden, toch?

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images