Lifestyle

Goodbye Girlscene! Stagiaire Melisa neemt afscheid

Het is bijna onwerkelijk, maar mijn stage bij Girlscene zit er alweer op! De tijd is enorm snel voorbij gevlogen, maar dit betekent dat ik het heel erg leuk heb gehad, want je weet wat ze zeggen: time flies when you’re having fun! Ik ben zelf heel lang een trouwe lezeres van Girlscene, dus het was een droom die uitkwam toen ik hoorde dat ik hier stage mocht lopen. Maar helaas is het nu tijd om afscheid te nemen…

De eerste dag kan ik me nog goed herinneren. Ik was vrij zenuwachtig, maar gelukkig werd ik erg op mijn gemak gesteld door alle meiden op de redactie. Op deze dag mocht ik als eerst mijn welkomstartikel schrijven. Hier keek ik erg naar uit, want ik zag regelmatig welkomstartikelen van andere stagiaires op Girlscene langskomen én nu mocht ik dit eindelijk ook doen! 

Make-up reviewen 

In het begin was het allemaal even wennen, maar ik had al heel snel de smaak te pakken. Ik schreef bij Girlscene vooral artikelen over mijn grote passie fashion, maar ook regelmatig over beauty en lifestyle. Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn artikelen te lezen! 
Naast het schrijven van artikelen, mocht ik regelmatig nieuwe producten uittesten (zoals je hierboven kan zien), events bijwonen en natuurlijk video’s opnemen voor Girlscene’s YouTube-kanaal. Zo heb ik een video opgenomen waarin ik een make-up look voor kerst laat zien. In het begin vond ik dit erg spannend om te doen, maar gelukkig kreeg ik lieve reacties! 

Naast al het harde werken, was er altijd tijd voor gezelligheid. Het was dan ook nooit saai op de redactie en daardoor vlogen de dagen snel voorbij. De hele dag door werd er veel gekletst over van alles en nog wat. Daardoor was mijn concentratie soms ver te zoeken…

Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin gehad bij Girlscene. Ik wil Danique, Renée, Emma, Maudy en stagiaires Roos en Roos bedanken voor deze onvergetelijke tijd! En natuurlijk wil ik jullie lieve lezeressen ook allemaal bedanken voor de lieve complimenten en opbouwende kritiek! Het was geweldig om dit te mogen meemaken. Nu is het tijd om weer verder te gaan met mijn studie. Ik ga Girlscene erg missen, maar wie weet zien jullie mij nog in de toekomst!

Much love,
Melisa