Celebs

8 beautysecrets van topmodel Karlie Kloss die je wil weten

Karlie Kloss is inmiddels een erg succesvol supermodel. We zien haar regelmatig verschijnen in verschillende campagnes van grote merken én natuurlijk niet te vergeten op de catwalk van de Victoria’s Secret Fashion Show. Het supermodel heeft een prachtige huid én laten wij nou net het geluk hebben dat ze haar beautygeheimen met ons wilt delen! Benieuwd? Lees snel verder… 

1. Haal inspiratie uit verschillende landen
Het supermodel laat zich graag inspireren op het gebied van beauty door verschillende landen. Ze past zichzelf aan op de locatie waar zij zich bevindt. In New York experimenteert ze graag met knalkleuren op haar lippen en ziet ze er iets gewaagder uit en in Europa gaat ze graag voor een formelere look. Laat je dus zeker inspireren door de plek waar jij je bevindt en pas hierop je look aan. 

2. Zelfs supermodellen hebben slechte gewoontes
Karlie zegt dat ook supermodellen een puistje krijgen, ook al zien veel mensen dit niet. Als zij er eentje krijgt, zegt haar moeder vaak genoeg om hier vanaf te blijven, maar meestal lukt dit haar niet. ”Uiteindelijk worden ze alleen maar groter,” zegt ze. Nooit aan puisten zitten, hoe verleidelijk het ook soms is.  

3. Een avondroutine voor je gezicht is een must
Ze gaat altijd naar bed met een gereinigd gezicht. Tijdens haar werk draagt ze lagen make-up, dus het is erg belangrijk voor haar om dit goed te reinigen. Haar routine bestaat uit het volgende: ze verwijdert make-up met de L’Oreal Micellair Water om make-up en restjes vuil van haar gezicht af te halen. Hierna gaat ze erover heen met de Clarisonic gezichtsreiniger en als laatste stap gebruikt ze arganolie om haar huid een oppepper te geven. Arganolie hydrateert de huid erg goed en is zeker aan te raden tijdens de koude winter. 

View post on Instagram
 

4. Een goede en gevarieerde workout-schema geeft je zelfvertrouwen
Krachttraining waarbij gebruik wordt gemaakt van haar eigen lichaam als gewicht vindt het supermodel het allerleukst om te doen. Ze zegt ook dat ze cardio graag switcht met oefeningen waarbij lichte gewichten worden gebruikt. Dit blijkt erg effectief te zijn. Als je namelijk gebruik maakt van gewichten, worden er meer spieren opgebouwd en meer calorieën verbrand. Zelfs als je rust neemt. Karlie zegt hierover dat ze zich het meest zelfverzekerd voelt als ze zich sterk voelt. Sporten raadt ze daarom iedereen aan!

5. Nagels verdienen iets meer liefde
Karlie zegt dat ze niet een al te ingewikkelde beautyroutine heeft, maar ze heeft wel een aantal dingen die ze erg belangrijk vindt. Volgens haar zijn het verzorgen van nagels heel belangrijk. Om ze te verzorgen hydrateert ze haar nagelriemen met olijf-, argan- en kokosolie. De blonde schone zegt hierover: ”We gebruiken onze handen overal voor, dus vergeet niet de nagelriemen te verzorgen!”

6. Verwen jezelf zo nu en dan met gezichtsbehandelingen
Het zelf uitknijpen van puistjes is niet altijd ideaal, daarom gaat het model graag naar een beautysalon om een gezichtsbehandeling te nemen. Ze zegt dat het beter is om een professional je huid te laten behandelen. 

View post on Instagram
 

7. Pat McGrath is de beste
Voor degene die het niet weten, Pat McGrath is een succesvolle make-up artist. Ze heeft Karlie geleerd hoe ze haar wenkbrauwen het beste kan tekenen en heeft gezegd: ”Je wenkbrauwen zouden net zusjes van elkaar moeten zijn in plaats van tweelingen”. Karlie heeft veel trucjes geleerd van verschillende make-up artists, aangezien ze met een heleboel samenwerkt. Hierdoor weet ze goed wat past bij haar gezicht en wat ze mooi vindt. 

8. Less is more 
Dit kent tegenwoordig iedereen wel: less is more. Zowel met kleding als make-up. De blonde schone houdt het daarom graag simpel wat betreft haar outfits en make-up. Ze houdt graag haar make-up minimaal, met een beetje concealer, BB cream, mascara en lippenbalsem. Ze heeft het meeste zelfvertrouwen als ze make-up minimaal houdt en haar schoonheid en zelfvertrouwen van binnenuit komen. Ze benadrukt dat dit het allerbelangrijkste is, dus laat de schoonheid en zelfvertrouwen niet alleen maar afhangen van het uiterlijk. 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock