Food

Chantall en haar Big Mac-verslaving: ‘Ik eet er minstens drie per week’

Op de Girlscene redactie snappen we meiden zoals Monica Geuze en hun voorliefde voor McDonald’s wel. Wij kunnen bijvoorbeeld heel erg genieten van een McKroket of een Chili Chicken op z’n tijd. Maar neem nu bijvoorbeeld de 25-jarige Chantall Mulders. Zij is zó gek op de Big Mac dat ze er minimaal drie keer per week één bestelt. Sterker nog, ze gaat al 23 jaar naar McDonald’s om de rundvleesburger te eten.

Lekker een portie kipnuggets bestellen, hamburgertje erbij en natuurlijk de Franse frietjes en frisdrank… Kom je regelmatig bij McDonald’s? Dan bestel je waarschijnlijk bijna iedere keer hetzelfde. Dat doet Chantall ook. “Ik heb ook weleens een Big Tasty geprobeerd, maar die is veel te gezond. Geef mij maar een Big Mac.”

En dat doet ze niet eens per maand of misschien om de week, maar het liefst meerdere keren per week. RTL nieuws schrijft zelfs dat Chantall sinds ze van de flesvoeding af is al bij McDonald’s komt. “Big Mac, colaatje erbij. Gelukkiger kun je me niet maken.” Tegenwoordig schijnt ze er zelfs drie keer per week te eten. Maar daar blijft het niet bij, want toen ze vier maanden werkte op Ibiza at ze er letterlijk iedere dag. En haar omgeving? Tja, zij zijn het eens dat het niet heel gezond is wat Chantall doet. Zo vertelt ze zelfs dat ze graag wil minderen met haar hamburger obsessie, maar dat ze zich echt niet kan inhouden als ze langs een McDonald’s komt.