Celebs

Deze 6 celebrities onthullen hun geheim tegen een onzuivere huid

Ja, het is echt waar: ook celebs hebben last van een onzuivere huid. Er zijn zelfs celebrities die er constant mee moeten dealen. Natuurlijk hebben zij een heel team aan specialisten die ze daarbij helpen. Maar zelfs de duurste producten en beste schoonheidsspecialistes kunnen niet alles fixen. Dit zijn zes celebs die vertellen hoe ze met hun onzuivere huid omgaan.  

De zes celebs vertellen niet alleen hoe ze met hun eigen huid omgaan, maar geven ook advies voor anderen.

Selena Gomez
Ook het artiestenleven heeft zo zijn nadelen. Voor Selena is dat de microfoon. Ze heeft namelijk altijd al meer last van acne op haar kin gehad en dat wordt alleen maar erger ze met haar huid langs de microfoon gaat. Daarom is dit ook het gebied dat ze altijd het eerste behandelt na een optreden. Selena vertelde Allure dat ze daar meestal een gezichtsmasker en een hydraterende crème voor gebruikt. 

Demi Lovato
Demi heeft vooral last van verstopte poriën. Voor haar is de uitdaging juist om van haar huid af te blijven. Ze heeft de neiging om veel aan haar gezicht te pulken en dat zorgt er natuurlijk alleen maar voor dat ze meer puistjes krijgt. Haar tip is dus om je gezicht zoveel mogelijk met rust te laten. 

Bella Thorne
Bella is al van jongs af aan in tv-series te zien. Haar onzuivere huid was als kind nog wel rustig te houden, maar zodra ze de pubertijd inging werd het steeds lastiger. Na heel veel verschillende dingen uit te proberen was ze uiteindelijk beland bij medicijnen. Maar zelfs dit hielp niet meer tegen haar zeer zware vorm van acne. Uiteindelijk is ze gestopt met alle behandelingen en besloot ze haar lichaam te nemen zoals het is. Ze geeft toe het soms nog wel lastig te vinden, maar dat ze altijd op steun van haar zus kan rekenen die met hetzelfde probleem kampt. 

Lorde
Net als Bella heeft Lorde geleerd te accepteren dat ze nou eenmaal niet de meest egale en zuivere huid heeft. Maar Lorde gaat nog een stapje verder en voert actief campagne tegen het photoshoppen van haar foto’s. Dat is nog eens je eigen lichaam 100% accepteren!

 

Een foto die is geplaatst door Zendaya (@zendaya) op

Zendaya
Tot nu toe hebben alle celebs in ons rijtje alleen nog last van acne op hun gezicht. Maar bij Zendaya zit dat anders, zij heeft het juist vaak op haar rug en haar borst. Ook zij geeft als tip mee om nooit aan je bultjes te zitten. Dat maakt het alleen maar erger en het is heel slecht voor je huid. 


Miley Cyrus

Miley stond al van jongs af aan in de spotlights en had tijdens deze tijd vaak puisten en bultjes. Vooral als puber had ze er veel last van. Ze zegt er veel geleerd van te hebben en zorgt daarom beter voor haar huid. Zo zorgt ze er tegenwoordig voor dat voor het slapen gaan al haar make-up verwijderd is en reinigt ze haar gezicht altijd door het goed te wassen. Daarbij wast ze ook elke twee weken haar make-up kwasten.

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images