News

Gossip Girl(scene) week 4

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ed Sheeran en Taylor Swift waren niet populair op school, Kylie Jenner laat met deze daad zien dat ze de beste vriendin van de wereld is, de nieuwe videoclip van Taylor Swift en Zayn Malik en maken Selena Gomez en The Weeknd hun relatie Instagram official?

Ed Sheeran en Taylor Swift zijn twee van de grootste sterren ter wereld met wie je graag van leven zou willen ruilen. Maar dat was ooit wel anders. De zanger onthult in een interview dat hij en zijn BFF niet bepaald populair waren op school. En dat juist die periode uit hun leven de reden is waarom ze nu aan de top staan. “We waren de underdogs. Taylor was nooit het populaire meisje op school, ik nooit de populaire jongen op school,” zegt Ed. “Als je altijd hebt gehoord dat je het niet kan, heb je juist zoiets van ‘Fuck you. Dat kan ik wel'”. Wat een inspirerende boodschap!

Taylor Swift en Zayn Malik, dat kan niet anders dan een gouden combinatie zijn. En dat bewijzen ze met hun sexy nummer ‘I Don’t Wanna Live Forever’, dat speciaal is opgenomen voor Fifty Shades Darker. De videoclip voor de single is deze week uitgekomen! Het is alles wat je van de clip verwachtte: mysterieus, donker en heel sexy. Net als de film! Nog heel even wachten en dan kunnen we de film eindelijk zien… Houd Girlscene in de gaten, want er komt een mega grote winactie met Fifty Shades Darker aan!

Selena Gomez en The Weeknd zijn voer voor de roddelbladen. Zijn ze verliefd of gaat het om een publiciteitsstunt? Het gaat in ieder geval niet om een eenmalige fling, de tortelduifjes zijn deze week hand in hand gefotografeerd én ze zijn elkaar gaan volgen op Instagram. Volgens fans is dit hét teken dat de supersterren hun relatie naar the next level hebben getild. En daarmee heeft Selena er een nieuwe rivale bij. Bella Hadid heeft de zangeres al ontvolgd op Instagram… 

Een week geleden sloeg het noodlot toe bij de beste vriendin van Kylie Jenner. De vader van Jordyn Woods is onverwacht overleden. Door ‘extreme omstandigheden wat de dood van John Woods betreft’, zit de familie van Jordyn nu met enorm hoge medische kosten. Elizabeth Woods, de moeder van Kylie’s BFF, heeft een GoFundMe-pagina aangemaakt om geld in te zamelen om de hoge rekeningen te kunnen betalen. Een van de eerste donaties kwam van… Kylie. Ze doneerde 10.000 dollar aan de familie Woods. Je kunt veel over Kylie zeggen, maar niet dat ze een slechte vriendin is!

Het is ruim drie jaar geleden dat Cory Monteith overleed door een overdosis. Wij zijn hem nooit vergeten, en vriendin Lea Michele al helemaal niet. Dat blijkt wel uit de tatoeage die ze voor hem heeft laten zetten en de foto die ze deze week met ons deelde. De actrice plaatste een polaroidfoto van haar en Cory in bed. Zo cute en tragisch tegelijk…

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images