Films & Series

Deze nieuwe serie à la Gossip Girl en Pretty Little Liars staat VANDAAG op Netflix

Gossip Girl heb je al vijf keer gekeken en het einde van Pretty Little Liars is in zicht. Heb je dit weekend niet zoveel te doen? Plan zaterdag en zondag dan maar vol met bingewatchen, want er staat vanaf vandaag een nieuwe serie op Netflix! De serie is van dezelfde zender als Gossip Girl en heeft veel weg van Pretty Little Liars. Als je wilt weten welke serie je op je watchlist moet zetten, lees dan snel verder. 

Nieuwe series zijn altijd welkom. Al helemaal nu twee van onze favoriete series (The Vampire Diaries en Pretty Little Liars) gaan stoppen. Maar er is gelukkig vervanging. Vanaf vandaag staat het eerste seizoen van Riverdale op Netflix. In Riverdale volgen we Archie Andrews en zijn romantische avonturen in het dorpje Riverdale. Zijn leven verandert als hij een meisje tegenkomt die weg wil bij haar drugsverslaafde moeder. 

Kortom: een super spannende serie die je niet kan stoppen met kijken! Het verhaal is niet de enige reden om Riverdale te kijken. Niemand minder dan hunk Cole Sprouse – je weet wel, van Zack & Cody – heeft een rol in de serie. Enne… K.J. Apa die de hoofdrol vertolkt is ook niet verkeerd om naar te kijken. Meer dan genoeg hunks, dus! 😉 Er zijn maar liefst zestien afleveringen, daar ben je de komende tijd wel zoet mee. 

Watch on YouTube

Lees ook: 

Must reads 👀