News

Woohoo: er komt een Selena Gomez-serie à la Pretty Little Liars

Het einde is in zicht voor Pretty Little Liars en daarom zijn we druk op zoek naar een vervanger. We vallen gelukkig met onze neus in de boter, want niemand minder dan Selena Gomez brengt een serie uit die verdacht veel op PLL lijkt. De serie verschijnt eind maart op Netflix en je moét de trailer even zien… Dit is dé ideale vervanger!

We mogen Selena niet alleen dankbaar zijn voor veel fijne nummers, maar binnenkort ook voor een spannende serie. De superster is uitvoerend producent van de nieuwe Netflix-serie Thirteen Reasons Why. De trailer heeft dezelfde vibes als PLL: mysterieus en razendspannend. In PLL krijgt een groepje vriendinnen geheimzinnige berichten nadat hun vriendin verdween, in Thirteen Reasons Why komen een aantal scholieren in de ban van mysterieuze boodschappen van hun klasgenote die zelfmoord heeft gepleegd. 

Thirteen Reasons Why is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jay Ascher. Het gaat over Hannah Baker, een meisje dat een einde aan haar leven heeft gemaakt. Voor haar dood nam ze cassettebandjes op voor een aantal scholieren die ze verantwoordelijk houdt voor haar depressie. Ze wil hen laten weten waarom zij schuldig zijn aan haar dood… Het is niet waarschijnlijk dat Selena een opwachting zal maken in de serie. Misschien als Thirteen Reasons Why heel succesvol blijkt te zijn? Wij zijn in ieder geval al fan na het zien van de trailer!

De serie verschijnt op 31 maart op Netflix. 

Lees ook: