Winnen

Valentijnsdag giveaway: win 1×2 je eigen ontworpen telefoonhoesje en laptop sticker!

[AFGELOPEN] Je laptop en smartphone gebruik je elke dag en daarom steek je ze graag in een mooi jasje. Als je jouw ideale telefoonhoesje en laptop sticker nog niet hebt gevonden dan hebben we goed nieuws! Girlscene biedt jou en een vriend(in) de kans om jouw eigen hoesje en sticker te ontwerpen. Van stoere luipaardprint en fashionable marble tot opvallende glitter of schattige kittens: alles is mogelijk, laat je creativiteit in de vrije loop! Lees verder om te weten hoe je kans maakt.  

Het is bijna Valentijnsdag en dat moet gevierd worden. Of je een nu een relatie hebt of niet! Daarom heeft Girlscene een super toffe winactie voor jou én een vriend(in) geregeld. Jij krijgt de kans om jouw eigen smartphone-hoesje en laptop sticker te ontwerpen!

De winnares en haar +1 krijgen niet alleen een eigen telefoonhoesje en laptop sticker, maar ook een exclusief kijkje achter de schermen op de Girlscene redactie. Jij en je vriend(in) reizen af naar Girlscene Headquarters in Amsterdam. Daar maken jullie kennis met de redactie en vervolgens maken jullie samen met onze designer jullie eigen ontwerp. Je hoeft dus geen ingewikkeld ontwerp op de computer te maken, dat doet onze ontwerper voor jou ;-). Daarna worden de ontwerpen opgestuurd en gemaakt, en dan krijgen jullie jouw eigen telefoonhoesje en laptop sticker thuis gestuurd! 

Wil je alvast inspiratie opdoen? Neem een kijkje in de Girlscene Shop voor de allerleukste telefoonhoesjes en laptopstickers

Zo doe je mee:
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram
Vergeet niet om je telefoontype (merk + model) en laptoptype (merk + model) erbij te vermelden!

{@module=postContest id=”667″}