Lifestyle

Dit zijn de dingen die je tijdens Valentijnsdag kan doen met een klein budget

De meest romantische dag van het jaar is bijna in zicht: we hebben het natuurlijk over Valentijnsdag. Als je een Valentijn hebt ga je deze dag vast wel vieren. Maar als je financieel niet veel te besteden hebt op deze dag, zijn de opties beperkt. Daarom hebben wij de leukste Valentijnsdag dates op een rijtje gezet, waarbij je niet veel geld hoeft uit te geven. Lees snel verder! 

♥ Thuis een film kijken
Blijf lekker binnen en kies ervoor om samen thuis een filmpje te kijken. Onder het genot van een paar lekkere hapjes en heerlijke wijn, liggen jullie tegen elkaar aan op de bank. Perfect!

♥ Bioscoop 
Wil je toch liever de deur uit? Ga samen dan naar de bioscoop om een romantische film te bekijken. Het is niet erg origineel, maar alsnog leuk om te doen. En daarbij is de bioscoop niet duur.

♥ Massage 
Een massage is de perfecte manier om je Valentijn te verwennen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het kopen van een lekkere massageolie. Zorg ook voor een paar lekkere hapjes in huis hebt en geef hem een uitgebreide massage. Wedden dat hij dit leuk gaat vinden? En wie weet is hij zo tevreden over jou massage skills, dat hij jou hierna ook verwent. 

♥ Romantisch diner 
Een romantisch diner hoeft niet duur te zijn. Kies ervoor om uitgebreid samen te koken en thuis een romantisch diner te houden. Bespreek samen wat jullie als voor, hoofd- en nagerecht willen en neem ruim de tijd om dit allemaal voor te bereiden. Het leukste moment is namelijk als jullie samen in de keuken staan. Dek hierna de tafel mooi op en trek een chique outfit aan. Bon appétit!

View post on Instagram
 

♥ Schaatsen 
Als je een actieve Valentijnsdag wilt hebben, is schaatsen een goede optie. Het is romantisch en erg goedkoop. Kan je niet schaatsen? Geen probleem, want dan klamp jij je gewoon aan je Valentijn vast als je bang bent om te vallen. Als dat niet romantisch is… 

♥ In bad 
Koop een heleboel kleine kaarsjes, rozenbladeren, een bathbomb en badolie. Dit zijn de nodige ingrediënten voor een romantisch avondje in bad met je Valentijn. Zet daarbij een sfeervol muziekje op en geniet van elkaars gezelschap. 

♥ Herinneringen​ ophalen 
Ben je lang samen met je vriendje? Dan hebben jullie vast een heleboel mooie momenten met elkaar meegemaakt. Pak samen de oude doos met alle foto’s van jullie samen erbij en zet muziek op die jullie vaak hebben geluisterd met elkaar. Wedden dat jullie de hele avond de grootste lol hebben samen om al die oude foto’s en leuke herinneringen? 

Lunchen
Valentijnsdag hoef je niet perse alleen in de avond te vieren, want het kan ook prima in de middag. Ga samen naar een leuk café in de buurt om samen gezellig te lunchen. Een heerlijk warm broodje, een kopje koffie en elkaars gezelschap maakt jouw Valentijnsdag helemaal compleet. 

Binnen picknicken
Het is in februari nog veel te koud om te picknicken, maar dit hoeft je niet te weerhouden om het te doen. Bereid samen met je Valentijn een picknick en creëer een leuk plekje in huis met kaarsjes, rozenbladeren, kussens en een warm dekentje. Tip: zet wel alle lichten uit in het huis, dit geeft een extra romantisch sfeertje. 

Lees ook:

Beeld: iStock