Lifestyle

Deze super leuke Instagram Stories-functie is nu voor IEDEREEN beschikbaar

Instagram kondigde afgelopen november al een nieuwe functie voor Instagram Stories aan. Celebrities als Katy Perry en Brooklyn Beckham hebben al gebruik gemaakt van de functie, maar sinds deze week is de functie voor iedereen beschikbaar! Lees snel verder wat je vanaf nu kunt met jouw Instagram-account. 

Instagram laat vanaf nu iedereen livestreamen! De app rolt deze week de nieuwe functie wereldwijd uit voor iOS en Android-gebruikers.  

Wil je Instagram Live uitproberen? Tik op de knop ‘Start Live Video’ en de rest gaat vanzelf. Je kunt eventueel een beschrijving toevoegen als je een speciale livestream wilt doen. Jouw volgers krijgen een notificatie als je een livestream bent gestart zodat ze meteen kunnen inschakelen. Tijdens de livestream kunnen volgers op jouw video reageren of vragen stellen, en likes uitdelen. Je kunt overigens geen real life soap beginnen, de livestream mag maximaal een uur duren ;-). 

De livestream-functie is ook al beschikbaar op Twitter en Facebook. Het verschil is dat de Instagram livestreams niet terug te kijken zijn. What happens in a livestream, stays in a livestream! En als je zin hebt om nú een livestream te kijken maar er is niemand die jij volgt live, dan kun je in het Verken-scherm terecht voor de populairste livestreams van dit moment. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron