Beauty

Is dit hét middel voor wittere en sterkere tanden?!

Een stralende witte glimlach, daar droomt iedereen van. Maar verleidingen als koffie en thee liggen op de loer, middelen waardoor je juist gelere tanden krijgt. Als je er iets aan wilt doen dan denk je vast meteen aan tanden bleken, wat een erg grote en peperdure stap is. Maar er zijn ook andere simpele en goedkope oplossingen! De Girlscene redactie maakte kennis met misschien wel hét middel voor wittere tanden. Wij gaan testen of het werkt…

Je kunt je mooiste lipstick dragen, maar als je glimlacht en vervolgens een paar tanden ziet die frissere tijden hebben gekend, dan is dat toch een kleine afknapper voor jezelf. Vooral als je een lipstickkleur draagt die je tanden geler laat lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Gelukkig kun je er iets aan doen. Zónder een of andere enge ingreep die je tanden beschadigt en zonder dat het pijn doet aan je portemonnee. 

Ken jij het verbeterde Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem al? Deze lijn bestaat uit tandpasta en een whitening versneller. Daarnaast bevat de 3D White productlijn ook een mondwater en floss. Deze producten beloven je tanden witter te maken door tot 100% van de oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. Maar werkt het echt? De Girlscene redactie gaat een uitdaging niet uit de weg en moest met de tanden (;-)) bloot. Hieronder delen we – Danique, Emma en Renée – hoe onze tanden er nu uitzien, best een spannend momentje. Vanaf nu gaan we aan de slag met het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem om te testen of deze producten ons binnen 30 dagen wittere tanden bezorgen. 

Hoe werkt het?
Oral-B belooft dat 100% van de oppervlakkige verkleuringen afbreken binnen drie dagen tijd als je deze producten twee keer daags twee minuten gebruikt. Stap 1 is om de Oral-B White Luxe Perfection tandpasta te gebruiken (om de oppervlakkige verkleuringen weg te krijgen en sterke tanden en tandvlees te krijgen) en stap 2 is het poesten met de Oral-B White Luxe Whitening Versneller. Dat is wat conditioner voor je haar is, of met andere woorden: je gebit blijft helder en wit, ongeacht wat je eet of drinkt. Het is altijd aan te raden om een elektrische tandenborstel te gebruiken, omdat je daarmee meer tandplak verwijdert en het tandvlees beter helpt te verzorgen dan met een handtandenborstel.

Danique voor

Renée voor

Emma voor

Prijzen:

– Oral-B 3D White Tandpasta € 3,79
– Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta € 4,41
– Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller € 4,99
– Oral-B 3D White Luxe Mondwater Glamoureuze Schijn € 5,99
– Oral-B 3D White Luxe Premium Floss € 4,99

*De vermelde prijs is een adviesprijs. De verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald. Oral-B’s verbeterde 3D White producten zijn nu al verkrijgbaar bij Kruidvat, vanaf begin maart bij de overige drogisten.

Werkt het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem echt? De Girlscene redactie gaat nu aan de slag met de producten en komen in een nieuw artikel bij je terug met de eindresultaten. To be continued dus! Maar wil je ook al beginnen met het 2-stappen systeem? Oral-B daagt je uit om met het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem de beste #nofilter versie van jezelf te laten zien. Plaats uiterlijk 1 maart 2017 een foto van je mooiste glimlach op Instagram of Facebook en gebruik de hashtags #oralb #3DWhite #nofilter. Je maakt kans op een Oral-B 3D White verrassingspakket en een FUJIFILM Instax mini 8 camera. De winnaars worden op 8 maart bekend gemaakt via de Oral-B NL Facebook pagina.

Lees ook:

Beeld: iStock
*Dit is een advertorial