Fashion

Dit is hoe je dé puffer jacket combineert

Het is een vrij gewaagde trend, but we love it! We zien tijdens verschillende fashionshows bij de grootste designers deze jas voorbij komen en spotten een heleboel celebrities hiermee. Het is een gewatteerde jas, waarmee jij elke look sportief maakt. Wil jij weten hoe je deze puffer jacket het beste combineert? Wij hebben drie outfits samengesteld, dus laat je inspireren… 

Deze jassen zijn een enorme trend. Behalve dat ze er mooi uitzien, houden ze je ook ontzettend warm. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe deze jassen te combineren zijn en om jou op weg te helpen hebben wij drie verschillende outfits gemaakt, waarmee jij de puffy jas rockt. Kijk hieronder mee voor deze outfits. 

Outfit 1
De eerste outfit is vrij casual, maar de enkellaarzen maken de outfit vrouwelijk. De donkergroene puffer jacket is de eye-catcher van de outfit en staat goed in combinatie met neutrale tinten. 

Jas, Urban Outfitters €100
Jeans, Mango Sale €19,99
Trui, Mango Sale €29,99
Enkellaarzen, Forever 21 €35
Rugtas, Forever 21 €29

Outfit 2
De tweede outfit is sportief en bestaat uit een puffer jacket met een opvallend kleurtje. De sneakers van Nike, leren rok en grijze sweater maken de outfit lekker sportief. Omdat de kleuren van bijna alle items neutraal zijn, past de felgekleurde blauwe jas er goed bij. 

Jas, ASOS €59,99
Rok, Bershka €19,99
Sweater, Bershka €17,99
Sneakers, ASOS €86,66
Rugtas, Boohoo Sale €20

Outfit 3
De laatste outfit bestaat uit een lange zwarte puffer jacket. Met een grijs gestreepte pantalon en een lichtroze shirt van FILA valt de look iets meer op. Het geheel wordt afgemaakt met accessoires zoals een vrolijke rugtas en witte sneakers. 

Jas, Stradivarius Sale €19,99 
Broek, Bershka €19,99 
Top, ASOS €33,33
Schoenen, ASOS €26,67
Rugtas, Mango Sale €12,99

Lees ook:

Bron