Lifestyle

11 vieze dingen die we allemaal doen tijdens de winter

Tijdens de winter doen we allemaal weleens vieze dingen, omdat we gewoon té lui zijn. We stellen dan ook graag veel uit, terwijl het niet altijd erg hygiënisch​ is. Wij begrijpen dit heel goed en hebben daarom besloten om hier een artikel over te schrijven. Lees mee als je benieuwd bent naar welke vieze dingen we stiekem allemaal doen tijdens de winter…

1. Je snotterende neus veeg je overal aan af. 
Hierna maak jij jezelf wij dat alles waaraan jij je snotterende neus hebt afgeveegd gaat wassen. Vervolgens vergeet je dit en doe je het alsnog niet. 

2. Je beseft tijdens het wassen van je gezicht dat je een veel te droge huid met huidschilfers hebt.
Oh well, je veegt je gezicht af aan de handdoek en hoopt dat hiermee de huidschilfers weggaan. De handdoek waaraan je het afveegt is overigens ook niet al te schoon.

3. Je vermijdt de douche zoveel mogelijk, omdat het veel te koud is om jezelf uit te kleden. 
Het vermijden van de douche is niet eens zo’n grote ramp, aangezien het dagelijks wassen van je haar ervoor zorgt dat natuurlijke oliën verwijderd worden. 

4. Je gaat los met lotions.
Lotions zijn perfect voor de droge huid tijdens de koude wintermaanden, het hydrateert de huid en maakt het lekker zacht. Jij smeert dan ook het liefst een hele pot lotion over je lichaam en gezicht heen. 


5. Je smeert het liefst lippenbalsem op elke droge plek in je gezicht. Hygiënisch is het niet, maar dat boeit jou even niet.
Tja, als er op het labeltje niet wordt aangegeven dat het alleen geschikt is voor op de lippen, dan kan dit prima!

6. Je stelt de was het liefst zoveel mogelijk uit, omdat je er gewoon écht geen zin in hebt. 
Ook al ruikt je washok niet meer zo fris als eerst, zolang de deur maar goed gesloten blijft, is het geen probleem. 

7. Je draagt een panty langer dan een paar dagen achter elkaar. 
Niemand valt dit toch op, dus waarom niet? Je hebt geen zin om elke keer een nieuwe panty aan te schaffen. 

8. Je scheert je benen de hele winter niet, want het neemt zoveel tijd in beslag en het groeit binnen no time weer terug. 
Als je single bent, waarom zou je dan nog de moeite nemen om je benen te scheren in de winter? Jij stelt dit lekker een paar maanden uit, omdat het kan. Daarbij is het een extra vachtje om je lekker warm te houden, toch? 

9. Je draagt een hoed om je vette haren te camoufleren.
Aangezien je het douchen uitstelt, was je jouw haren ook niet vaak. Je haren gaan er na een tijdje vettig uitzien en om dit te verbergen draag jij gewoon een modieuze hoed of muts. Is het probleem gelijk opgelost!


10. Je slaapt stiekem met make-up op. 
In de winter duik je het liefst gelijk je bed in en de make-up van je gezicht verwijderen sla jij hierbij stiekem over.

11. Je zit de hele dag aan de droge velletjes op je lippen. Als het scrubben niet helpt, trek jij gewoon de velletjes met je vingers ervan af. 
Die droge velletjes op je lippen gaan maar niet weg, zelfs niet tijdens het scrubben. De oplossing: je trekt het eraf met je vingers. 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

Must reads 👀