News

Opgelet: Een belangrijke waarschuwing voor alle Netflix-gebruikers!

Ben jij een echte binge-watcher? Verslaafd aan Suits, Pretty Little Liars én Orange Is the New Black? Staat Netflix eigenlijk gewoon non-stop aan? Dan moet je even oppassen, er is namelijk een belangrijke waarschuwing voor alle Netflix-gebruikers. Het gaat om een mailtje en is waarschijnlijk niet van Netflix afkomstig. Lees in dit artikel waar jij op moet letten.

Heb jij een Netflix-account? Dan moet je dit even lezen. Er is namelijk een mail verstuurd onder Netflix-gebruikers met een link waarin wordt gevraagd om je abonnementgegevens te vernieuwen. De link lijkt naar de website van Netflix te leiden, maar dit is niet de echte website, maar een ‘nagebootste’ site. Wanneer je op de link klinkt wordt er naar je BSN-nummer gevraagd, maar dit heeft Netflix natuurlijk helemaal niet nodig.. Dat is toch wel een beetje vreemd…

Doe daarom vanaf nu altijd even een dubbelcheck als je een mailtje ontvangt van je favoriete streamingwebsite en geef nooit, maar dan ook nooit je BSN-nummer zomaar weg. Maar hey, verder geen paniek, want verder kunnen we gewoon lekker zorgeloos blijven Netflixen :-).

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock