Beauty

Is dit de vervanger van de traditionele make-up spons?

Er is weer eens een bizar make-upproduct op de markt gebracht. Wellicht heb je het al gezien op Instagram, want het is momenteel een heel populair product. We hebben het over de: SiliSponge. Sommigen zullen zich afvragen wat dit is. We verklappen alvast dat je hiermee een flawless look creëert​ en tegelijkertijd je grootste make-upprobleem oplost. Lees snel mee!

We snappen dat je een beetje in de war bent en we horen je al denken: een siliconen spons om je make-up mee aan te brengen? Molly Cosmetics komt onlangs met dit bizarre product op de markt. De SiliSponge is een applicator van siliconen om foundation en andere ‘creamy’ producten op het gezicht aan te brengen. Zie het als een vervanger van de traditionele make-upspons.

Hoewel dit product ons doet denken aan een borstimplantaat, blijkt het echt volgens velen goed te werken. De SiliSponge beweert je make-up te blenden tot een egaal geheel. Maar het grootste voordeel komt nog, want het belooft ook je grootste make-upprobleem op te lossen. Je kent het vast wel als je een traditionele make-upspons gebruikt. Hoe fijn dit sponsje ook is, het zuigt een groot deel van je make-up als het ware op. In tegenstelling tot de SiliSponge, die geen vloeibaar make-upproduct in zich opneemt. Dit komt omdat het niet absorbeert. 

Behalve het feit dat deze geweldige applicator geen make-up in zich opneemt, gaat het ook nog eens een langere tijd mee. Een traditionele make-upspons is niet voor een hele lange tijd te gebruiken, omdat het veel bacteriën bevat door hoeveelheid make-up product die het in zich opneemt. Bij de SiliSponge is dit dus niet het geval. 

View post on Instagram
 

Kijk hieronder mee hoe de SiliSponge wordt gebruikt.

View post on Instagram
 

Hoe gek dit product ook is, het blijkt al een groot favoriet van veel beautybloggers te zijn. Op Instagram zien we het dan ook erg veel langskomen. Wij vragen ons af hoe dit aanvoelt bij het aanbrengen op je gezicht. Ben jij ook benieuwd geworden en wil je dit product bestellen? Dit kan hier

Omdat deze applicator perfect is voor het aanbrengen van foundation, hebben we voor jou de beste uitgezocht. 

M.A.C Pro Longwear 

Douglas | €34,50
 

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Make-up

Douglas | €31,50
 

L’Oréal Paris True Match

bol | €14,45
 

L’Oreal Paris Nude Magique Eau de Teint

bol | €10,23
 

L’Oreal Paris Infallible 24H

Douglas | €17,95
 

Benefit Hello Flawless Oxygen Wow

Douglas | €37,50

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock