Fashion

What?! Er is een Zara outlet en jij wist hier nog niet eens van af

Je kunt deze maand ongegeneerd je slag slaan bij Zara tijdens de uitverkoop, maar wist je al dat de Girlscene redactie nog veel beter nieuws voor je heeft? We weten niet waarom we dit nieuws niet eerder hebben ontdekt (waarschijnlijk omdat Zara het een beetje geheim houdt), maar er bestaan dus Zara outlets. Lees er hier meer over.

Dit nieuws is niet nieuw, maar op de één of andere manier zijn er nog een hoop mensen (inclusief de Girlscene redactie) die nog niet van het bestaan van de Zara outlets afweten. Hoe dan?! Vooral voor de echte budgetista’s die van een koopje houden is dit een dream come true.

Laten we meteen maar even het minder leuke nieuws delen: de Zara outlet is niet in Nederland. En nee, ook niet in de landen om ons heen. Máár het is ook niet onbereikbaar! In Mexico, Spanje, Portugal en Rusland vind je namelijk de winkel ‘Lefties’. Dus heb je een stedentripje gepland naar Spanje, bevind je je dit jaar in Portugal of heb je een bestemming als Mexico of Rusland op de planning? Dan is dit je kans om te slagen in de outlet. 


Op de website wordt Lefties niet direct gekoppeld aan Zara – waarschijnlijk een bewuste keuze – maar het feit dat het onderdeel is van Zara’s moederbedrijf Inditex verklapt al dat de leftover kleding van de Inditex merken terug te vinden is in de 127 Lefties winkels. Bovendien zijn de prijzen heel goed te doen zoals je van een outlet mag verwachten. Hallo, waar vind je tegenwoordig een jas voor €17?! Daarnaast is het nog maar de vraag of ze alleen Zara verkopen, aangezien merken als Bershka, Pull & Bear en Stradivarius óók onder Inditex vallen. AHHH!

Hoewel de site eruitziet als een webshop, werkt het helaas niet zo. Nu maar hopen dat Lefties naar Nederland komt…

Lees ook:

Beeld: iStock