Food

Hoera! Starbucks introduceert een nieuw drankje en het wordt je nieuwe favoriet

Starbucks, we love you. Wat moeten we toch zonder de koffies en Frappuccino’s? Bovendien levert zo’n bestelling bij Starbucks ook nog eens een leuke Instagram foto op… 😉 Een win-win situatie dus! Als jij ook zo gek bent op de drankjes van Starbucks kunnen we je alvast vertellen dat je 24 januari in je agenda moet schrijven. Lees maar mee.

Mail van Starbucks in de Girlscene inbox is altijd leuke mail. Waarom? Omdat we er dan vaak als eerste achterkomen dat er bijvoorbeeld iets nieuws op het menu staat. En da’s nu net iets waar we op de Girlscene redactie heel enthousiast van worden! Daarom kunnen we het niet laten om het blijde nieuws alvast te delen: vanaf 24 januari staat er een nieuw drankje op het menu.


Het nieuwe jaar begint dus goed, want over precies een week kun je een Starbucks Creamy Caramel Latte bestellen bij een filiaal bij jou in de buurt. Enne, deze koffie ziet er net zo lekker uit als het klinkt, vind je niet? Alhoewel, Starbucks weet wel hoe ze hun koffie moeten verkopen: “De Creamy Caramel Latte is de perfecte combinatie van de bekende Starbucks espresso met een vleugje creamy karamel. Om het helemaal af te maken wordt de latte besprenkeld met karamelpoeder voor een heerlijke gekarameliseerde laag, net zoals bij je favoriete crème brûlée.” YUM!

Lees ook:

Beeld: Getty Images