News

Waarom het een heel slecht idee is om je benen over elkaar te doen bij de kapper

Als alleen de puntjes laten bijknippen bij de kapper niet is waarvoor je komt kun je erop rekenen dat je heel wat tijd in de stoel kwijt bent. Tijdens deze lange zit wil je het jezelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken en is de kans groot dat je je benen over elkaar doet. Maar wist je al dat je dat vooral niet moet doen? De reden is bizar, maar vrij logisch.

Er is namelijk een héél goede reden om nooit je benen te kruisen als je in de kappersstoel zit. Het is misschien fijn om met je benen over elkaar de tijd uit te zitten, maar voor het eindresultaat is het dus helemaal niet verstandig om dat te doen. Waarom? Heel simpel, omdat de kans dan groot is dat je kapsel oneven geknipt wordt. Whatttt. 


Het is al ingewikkeld genoeg om de kapper de juiste instructies te geven zodat je met een goed gevoel en een goed kapsel naar huis gaat, dus het is zonde als je je haircut verpest door met je benen over elkaar te zitten, niet? En eigenlijk klinkt het best logisch. Je zit namelijk scheef als je je benen kruist en dan is het inderdaad te begrijpen dat je haar uiteindelijk scheef geknipt is als je weer normaal zit.

Voortaan toch maar even op je benen letten dan?

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock