Beauty

Fantastisch nieuws: MAC lanceert 28 (!) nieuwe lipsticks

Oh My Goddddd, er is heel, héél leuk nieuws voor iedereen die fan is van MAC en hun lipsticks in het bijzonder. Je hebt het ongetwijfeld al aan de kop gezien: het merk lanceert 28 nieuwe lipstick kleuren en geloof ons, dat zijn niet zomaar lipsticks. Nope, ze zijn nog eens erg bijzonder ook. Kijk maar mee, want we hebben veel beelden gevonden!

Geen idee wat je een beautyliefhebber cadeau moet geven? Koop iets van MAC (of geef een gift card) en je maakt haar ontzettend blij. Op de Girlscene redactie begrijpen we dat maar al te goed. Onder werktijd smeren we flink wat af met onze Syrup en Mehr lipsticks en werden we onlangs verliefd op de lipliner in de kleur Whirl. Jep, we zijn grote MAC fans en daarom mogen we je dit nieuws niet onthouden.

2016 was misschien het jaar van de nude-bruine lippen, maar in 2017 gaat MAC het heel anders aanpakken. De lipliner in de kleur Soar was misschien continu uitverkocht (met dank aan Kylie Jenner), die verkoop gaat wellicht afnemen. In ieder geval, als mensen de nieuwe trend aandurven. MAC lanceert namelijk 28 nieuwe kleuren van hun lipsticks en die zijn erg bijzonder. Kijk maar:

YAS! Bold lips are back, baby. Voor de nude liefhebber spotten we nog een paar tinten die in hun straatje vallen, maar met de introductie van de MAC Colour Rocker collectie gaan we vooral weer voor de felle kleuren die 100% mat zijn. We hebben nu al zin in de zomer en deze regenboog aan lipsticks.

Als het goed is ligt de collectie van 26 januari tot 9 maart in de winkels, dus be there or be square.

Lees ook:

Beeld: iStock