News

Ongelofelijk: een vrouw steekt haar vriend neer omdat hij al haar frietjes at

In de categorie ‘Joey doesn’t share food’ (als je Friends hebt gezien weet je waar we het over hebben) is er onlangs iets belachelijks gebeurd. Kijk, het is niet leuk als je vriend je eten opeet. Vooral niet als je bijvoorbeeld op je frietjes gesteld bent. Maar om iemand dan neer te steken…? Je raadt het al, dit heeft zich dus daadwerkelijk afgespeeld.

Dianne, een 34-jarige vrouw uit Engeland, vond zichzelf al snel in een verhitte discussie met haar vriend nadat ‘iemand’ haar friet opat. Ze was bij vrienden thuis en ze was zo pissig dat iemand haar frietjes op durfde te eten dat ze besloot om een keukenmes te pakken om die bij haar vriend in zijn schouder te steken. Over gruwelijke daden gesproken…


Natuurlijk is het niet fijn als je zin hebt om iets te eten en er dan achter te komen dat je vriend inderdaad je friet opat, maar om hem vervolgens te bewerken met een mes is niet oké. Dit verhaal is bijna te bizar voor woorden, maar het feit dat de vrouw voor 26 weken achter de tralies verdwijnt toont aan dat dit écht is gebeurd. Niet alleen heeft ze haar vriend in zijn schouder gestoken, ze sloeg ‘m ook nog eens in het gezicht. Om het nog een tikkeltje erger te maken: Dianne had gedronken en herinnert zich het incident daardoor niet meer.

Voor zover bekend is hadden de twee voorheen een goede relatie. Sterker nog, Dianne’s vriend heeft geen aanklacht ingediend. Zou dat betekenen dat het koppel nog samen is…?

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock