News

Gossip Girl(scene) week 2

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Deze Pretty Little Liar krijgt een eigen realityserie, Solange Knowles verklapt hoe het is om Beyoncé als zus te hebben, Justin Bieber brengt een oud kapsel terug en heeft Kendall Jenner ook lipfillers genomen? 

De Kardashians krijgen concurrentie! Niemand minder dan Shay Mitchell krijgt haar eigen realityserie. Dat betekent dus ook dat we de actrice niet hoeven missen als Pretty Little Liars is afgelopen! De serie heet Shades of Shay en wordt al voor de laatste aflevering van PLL uitgezonden. De serie geeft ons een inkijkje in Shays privéleven en haar leven als actrice, mét een sneak peek van haar voorbereidingen voor de aanstaande horrorfilm Cadaver. Wie weet komt haar kersverse lover Matte Babel ook nog voorbij… 

View post on Twitter

Normaal zijn de lippen van Kylie Jenner het gesprek van de dag, maar deze week ging het toch echt over de lips van Kendall. Haar lippen leken ineens verdacht veel op die van haar zusje… Zou Kylizzle haar grote zus toch hebben geïnspireerd met haar dikke lippen en heeft ze ook een afspraak bij de plastisch chirurg gemaakt? Fans denken te weten van wel. Kendall ontkent echter in alle toonaarden. “Waarom zou ik?” schrijft ze op haar app. Het topmodel claimt dat het gewoon de kunst van lipliner is. Mmm, we weten niet of we dit geloven… 

Alle vrouwen willen Beyoncé zijn… moet je nagaan hoe dat voor Solange Knowles was toen ze als klein meisje tegen haar grote zus opkeek. Queen B. interviewde haar zusje voor het tijdschrift Interview en daar kwamen veel leuke weetjes aan het licht. Zo wist Beyoncé niet dat Solange het hardst moet lachen om het tv-programma The Real Housewives of Atlanta. Maar de superster greep de kans ook even aan om te vragen hoe ze het als grote zus heeft gedaan. “Je hebt het fantastisch gedaan. Je bent de meest geduldige, lieve, geweldige zus ooit”. Aw. We hadden niet anders verwacht. 

Justin Bieber houdt er wel van om met zijn haar te experimenteren en deze week is hij wéér gespot met een kapsel. Nou ja, nieuw is het niet echt… De superster brengt zijn beroemde kapsel van vroeger weer terug. Je weet wel, dat kapsel in de ‘Baby’-periode. Niet zo extreem als toen, maar we hebben toch heftige #tb-gevoelens. Wat vind jij van zijn nieuwe hairdo? 

Goed nieuws voor Kim Kardashian. Maandag zijn er in totaal 17 mensen voor de gewapende diefstal opgepakt in Parijs, onder wie haar chauffeur. De chauffeur is inmiddels weer vrij, maar er worden 4 mensen aangeklaagd. De verdachten die nu zijn aangeklaagd, zijn vier mannen van 64, 63, 44 en 27 jaar. Misschien dat de aanhoudingen ook de reden zijn dat de realityster voorzichtig haar comeback maakt op social media. De zaak is nog niet opgelost, maar het begin is er!

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀