News

Als je naar een van deze eilanden op vakantie gaat krijg je geld

Op vakantie gaan naar een tropisch eiland en ook nog geld krijgen. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet! Als je dit jaar naar een van deze eilanden afreist, krijg je ook nog een leuk zakcentje mee om daar uit te geven. Weten waar jouw volgende vakantie naartoe gaat? Lees snel verder.

Geen idee waar je naartoe moet in de (zomer)vakantie? Nu is de keuze snel gemaakt! Als je in 2017 naar de Amerikaanse Maagdeneilanden gaat, krijg je geld. 300 dollar om precies te zijn. Ja, echt waar!

Dit jaar zijn de Maagdeneilanden namelijk alweer honderd jaar Amerikaans grondgebied. En dat moet gevierd worden. Daarom krijgen bezoekers van de eilanden geld dat gebruikt kan worden voor historische en culturele tours. Een food tour of kajakken valt daar ook onder! 

Hoe je dat geld binnen kunt hengelen? Boek minimaal drie nachten via http://www.visitusvi.com/book_a_trip en het toerismebureau zal je daarna uitbetalen. Je moet het geld overigens wel uitgeven bij de aangesloten locaties, maar hé, wat wil je nog meer!

Lees ook: 

Beeld: iStock